Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Η Αρετή Παπαδοπούλου κλείνει δύο χρόνια δημιουργίας στην …κουζίνα του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ, και σας καλεί σε ένα event γνωριμίας στο σταντ της εφημερίδας στην 10η EGNATIA EXPO

Η Αρετή Παπαδοπούλου κλείνει δύο χρόνια δημιουργίας στην …κουζίνα του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ, και σας καλεί σε ένα event γνωριμίας στο σταντ της εφημερίδας στην 10η EGNATIA EXPO

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Τα δύο χρόνια ζωής κλείνει η στήλη «Μαγειρεύοντας με την Αρετή», στην εφημερίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ, και στο E-PTOLEMEOS.GR . Η ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους μας με το ιδιαίτερο ταλέντο στη μαγειρική, Αρετή Παπαδοπούλου, κλείνει τον δεύτερο κύκλο δημοσιευμένων συνταγών, συνταγών οι οποίες έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Με τον καιρό η στήλη έχει αναδειχθεί μακράν η στήλη με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην περιοχή. Η κάθε ανάρτηση σημειώνει πολλές χιλιάδες, ή και δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Πέραν της επισκεψιμότητας, και επειδή οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, συνειδητοποιεί κανείς εύκολα,  τη μεγάλη απήχηση που έχουν. Μια σαββατιάτικη βόλτα στην πόλη, ή μια περιήγηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορεί να πείσει και τον πιο δύσπιστο πως όλοι μιλούν για τη συνταγή αυτής της εβδομάδας.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, τις συχνές πλέον αναφορές στην Αρετή και τις συνταγές της, στα ιστολόγια μεγάλων διακεκριμένων Ελλήνων σεφ, όπως του Άκη Πετρετζίκη.

Πολλοί είναι οι φίλοι που μας λένε ότι πάντα εκτελούν τις συνταγές της Αρετής, γιατί πάντα «βγαίνουν». Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, να παρακινούνται αναγνώστες μας να δημιουργήσουν. Μεγαλύτερη όμως χαρά για εμάς, πως η Αρετή Παπαδοπούλου είναι μέλος της ομάδας μας. Παρόλο που είναι μία σκληρά εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα, δαπανά πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο της αφιλοκερδώς, για να μοιράζεται τις δημιουργίες της μαζί μας. Είναι από τους συνεπέστερους και με το μεγαλύτερο μεράκι συνεργάτες μας. Και με τον επαγγελματισμό που θα ζήλευε ένας επαγγελματίας της μαγειρικής!

Η τόσο μεγάλη επιτυχία της στήλης ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Και η συνεχώς αυξανόμενη θετική ανταπόκριση του κοινού, δεν μας επιτρέπει να μην το γιορτάσουμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Αρετή για αυτά τα δύο χρόνια αυτής της στήλης, και να τα γιορτάσουμε με ένα όμορφο event γνωριμίας μαζί σας.

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο της POUGARIDIS MEDIA, στην Έκθεση EGNATIA EXPO 2018, σε μία φιλική συνάντηση με την Αρετή. Σας καλούμε την Κυριακή 17 Ιουνίου, και ώρες19.00 – 21.00, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να να αλλάξουμε συνταγές, και να γευτούμε τις λιχουδιές της Αρετής!

Από την ομάδα του e-ptolemeos.gr

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team