Αρχική > Πολιτική > Η ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης για την έναρξη συνεδριάσεων προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου με μαθητές

Η ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης για την έναρξη συνεδριάσεων προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου με μαθητές

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του θεσμού, πρόκειται να πραγματοποιήσει συνεδριάσεις προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου με μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στις 2, 3,9 και 10 Δεκεμβρίου 2019, από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, μικροί μαθητές πρόκειται να βρεθούν στα έδρανα του Κοβεντάρειου μαθαίνοντας να γίνονται ενεργοί πολίτες, νε έχουν άποψη και να συμμετέχουν στα κοινά.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Κοζάνης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Κοζάνης, «ο Δήμος Κοζάνης ξεκινά μια προσπάθεια να φέρει τους νέους πιο κοντά στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Η στόχευση είναι αυτοδιοίκηση και νέοι πολίτες, νέοι και λειτουργία θεσμών ».

Η δράση αποτελεί μία πρωτοβουλία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, Νούλας Τουμπουλίδου η οποία υπογράμμισε πως «καμία κοινωνία δεν δικαιούται να σχεδιάζει το μέλλον της μακριά από τη νέα γενιά, έτσι λοιπόν ο Δήμος Κοζάνης ανοίγει τις πόρτες του στους μαθητές».

Αξίζει να σημειωθεί πως την 3η Δεκέμβριου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, το Κοβεντάρειο θα υποδεχθεί τους μαθητές των ειδικών σχολείων σε μία διαδικασία εξοικείωσης με τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε το βίντεο:

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team