Αρχική > Αρθρογραφία > Η ακύρωση ως κριτήριο εκλογών – Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Η ακύρωση ως κριτήριο εκλογών – Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η ακύρωση του Προσυμφώνου των Πρεσπών έχει γίνει κριτήριο εκλογών. Το είδαμε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που ζήσαμε, τόσο στο ευρωπαϊκό όσο στο αυτοδιοικητικό επίπεδο και θα το δούμε στις εθνικές. Ο ελληνικός λαός κατάλαβε ότι μόνο με τόλμη και πιέσεις θα καταφέρει ν” αλλάξει τα δεδομένα.

Έτσι έχει αρχίσει να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του και όχι μόνο στα εκλογικά κέντρα. Διότι όλοι όσοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές και θα υποστηριχθούν από τον ελληνικό λαό, θα πρέπει να έχει πάρει μια συγκεκριμένη θέση για την ακύρωση του Προσυμφώνου, γιατί κανείς δεν ξέχασε το θέμα της Μακεδονίας. Ήδη βλέπουμε πολίτες να αφισοκολλούν επίσημες αναφορές σε αυτό και να ρωτούν ευθέως τη θέση των πολιτικών.

Οι εθνικές εκλογές επειδή ακολουθούν τόσο άμεσα τις προηγούμενες, έχουν μία ξεκάθαρη δυναμική και οι πολίτες ψηφίζουν για τον Ελληνισμό και όχι για τον κομματισμό. Η Μακεδονία θα είναι στο επίκεντρο των εθνικών εκλογών, διότι όλοι ξέρουν ότι τις αποφάσεις που χρειαζόμαστε σε πολιτικό επίπεδο θα τις πάρει η επόμενη Βουλή των Ελλήνων. Κατά συνέπεια το κριτήριο θα είναι ακόμα πιο ισχυρό λόγω της ανάγκης.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team