Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η Αγγελική Νικολούλη από την Κοζάνη για την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του Κωστή Πολύζου -«Πιστεύω ακράδαντα ότι εκείνο το βράδυ εκείνο το παιδί μπήκε για να κοιμηθεί και δεν βγήκε ποτέ ζωντανό» (VIDEO)

Η Αγγελική Νικολούλη από την Κοζάνη για την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του Κωστή Πολύζου -«Πιστεύω ακράδαντα ότι εκείνο το βράδυ εκείνο το παιδί μπήκε για να κοιμηθεί και δεν βγήκε ποτέ ζωντανό» (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δείτε τι δήλωσε από την Κοζάνη η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση που είναι σε εξέλιξη στα δικαστήρια Κοζάνης, εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, με κατηγορούμενους τη μητέρα και τον πατριό του.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι εκείνο το βράδυ εκείνο το παιδί μπήκε για να κοιμηθεί και δεν βγήκε ποτέ ζωντανό. Τι έγινε, με τι τρόπο εγινε και πως τον μετέφεραν εκαι τι έκαναν ελπίζω να τα έχει βρει η αστυνομία και ας αποφανθεί το δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια. Επίσης αναφέρθηκε στην πρώτη επαφή που είχε με τη μητέρα όταν την ενημέρωσε ότι εκεί βρέθηκε το παιδί της, λέγοντας πως αυτή δεν ήταν η αντίδραση μιας μάνας που χάνει το παιδί της.

Ακόμη, αναφέρθηκε σε μια απόδειξη διοδίων που παρουσίασε ο κατηγορούμενος, ζητώντας να ερευνηθεί από αν μπορεί να είναι όντως από την επίμαχη βραδιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας