Αρχική > Slider > Η Αγγελική Νικολούλη από την Κοζάνη για την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του Κωστή Πολύζου -«Πιστεύω ακράδαντα ότι εκείνο το βράδυ εκείνο το παιδί μπήκε για να κοιμηθεί και δεν βγήκε ποτέ ζωντανό» (VIDEO)

Η Αγγελική Νικολούλη από την Κοζάνη για την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του Κωστή Πολύζου -«Πιστεύω ακράδαντα ότι εκείνο το βράδυ εκείνο το παιδί μπήκε για να κοιμηθεί και δεν βγήκε ποτέ ζωντανό» (VIDEO)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Δείτε τι δήλωσε από την Κοζάνη η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση που είναι σε εξέλιξη στα δικαστήρια Κοζάνης, εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, με κατηγορούμενους τη μητέρα και τον πατριό του.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι εκείνο το βράδυ εκείνο το παιδί μπήκε για να κοιμηθεί και δεν βγήκε ποτέ ζωντανό. Τι έγινε, με τι τρόπο εγινε και πως τον μετέφεραν εκαι τι έκαναν ελπίζω να τα έχει βρει η αστυνομία και ας αποφανθεί το δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια. Επίσης αναφέρθηκε στην πρώτη επαφή που είχε με τη μητέρα όταν την ενημέρωσε ότι εκεί βρέθηκε το παιδί της, λέγοντας πως αυτή δεν ήταν η αντίδραση μιας μάνας που χάνει το παιδί της.

Ακόμη, αναφέρθηκε σε μια απόδειξη διοδίων που παρουσίασε ο κατηγορούμενος, ζητώντας να ερευνηθεί από αν μπορεί να είναι όντως από την επίμαχη βραδιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας