Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > H ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΩΝ
None

H ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΩΝ


Έλαβα πρόσφατα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την σπαρακτική έκκληση μητέρας από τη Γαλλία, της οποίας η κόρη Ashley Flores έχει εξαφανισθεί δύο εβδομάδες πριν από τη σύνταξη της εκκλήσεως. Η έκκληση, για τη διάδοση του μηνύματος, συνοδεύεται από έγχρωμη φωτογραφία της χαριτωμένης μικρής. Η μητέρα στηρίζει τις ελπίδες της στην κατά το δυνατόν ευρύτερη διασπορά της εκκλήσεώς της. Έτσι θεώρησα ελάχιστο χρέος μου απέναντι στην πονεμένη μάνα να δημοσιοποιήσω με τη σειρά μου την έκκληση.
Κάθε φορά που ταξιδεύω, στους σταθμούς λεωφορείων και τραίνων βλέπω ανακοινώσεις εξαφάνισης μικρών παιδιών και των δύο φύλων σε διάφορες χώρες. Ποτέ δεν γεύθηκα τη χαρά της γνωστοποίησης ότι κάποιο από τα απαχθέντα αυτά παιδιά βρέθηκε. Αν το καλοσκεφθούμε, η απαγωγή είναι, για τα λοιπά μέλη της οικογένειας, πολύ πιο επώδυνη από τον θάνατο του απαχθέντος μέλους. Ας κάνουμε, με αφορμή το περιστατικό κάποιες σκέψεις.
Τα μικρά παιδιά προσφέρονται σήμερα για την ικανοποίηση τριών βασικών «αναγκών». Η πρώτη είναι η ικανοποίηση της διαστροφικής ικανοποίησης του γενετησίου ενστίκτου. Σύμφωνα με στοιχεία της UNICEF 1.000.000 παιδιά, και των δύο φύλων, εισάγονται ετησίως στο κύκλωμα παιδικής πορνείας. Η απαγωγή παιδιών ή ο οικονομικός εξαναγκασμός γονέων για παράδοση παιδιών τους στους προαγωγούς αποτελεί μάστιγα στις χώρες της Άπω Ανατολής! Μάλιστα κατά τα τελευταία έτη βρίσκεται σε άνθιση ο σεξοτουρισμός, το πρόγραμμα του οποίου προβλέπει την προσφορά παιδιών για την ικανοποίηση του πλουσίου επισκέπτη, ο οποίος συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της εξωτικής χώρας! Πρόσφατα είδα δημοσιευμένη φωτογραφία κοριτσιών που εργάζονται ως δούλες στο κύκλωμα της πορνείας με βγαλμένους τους άνω και κάτω κοπτήρες. Ο αναγνώστης ας σκεφθεί, γιατί έγινε η εξαγωγή. Αυτό δεν γράφεται!
Βέβαια όλοι δεν έχουν την οικονομική άνεση να ταξιδεύουν σε εξωτικούς «παραδείσους»! Για τους λοιπούς πρέπει να αναπτυχθεί το εγχώριο κύκλωμα παιδικής πορνείας. Συνήθη θύματα είναι παιδιά μεταναστών, και μάλιστα νεοεισερχομένων στο έδαφος της χώρας των ονείρων τους. Πού θα πάνε αυτοί, χωρίς να γνωρίζουν γλώσσα, να πουν τον πόνο τους; Βέβαια το εγχώριο κύκλωμα δεν εξυπηρετεί μόνο ισχνά βαλάντια. Υπάρχουν τόσοι «αξιοπρεπέστατοι» αξιωματούχοι» και οικονομικά ισχυροί που δεν τους επιτρέπουν οι ασχολίες τους να βρίσκονται συχνά στους εξωτικούς «παραδείσους»! Η Αστυνομία σπάνια αποκαλύπτει τα κυκλώματα αυτά και σπανιότατα δίδει στη δημοσιότητα ονόματα διεστραμένων. Άλλωστε η δυτική κοινωνία έχει πλήρη σύγχυση μεταξύ του «κατά φύσιν» και «παρά φύσιν». Αφού ξεπέρασε το «ταμπού» της ομοφυλοφιλίας, με πρωτοπόρο την Ολλανδία, προχώρησε στην αναγνώριση ως νομίμου του κόμματος παιδοφίλων σ’ αυτήν. Η είδηση παρέμεινε ασχολίαστη. Απλώς προεβλήθη από τα ΜΜΕ της διαστροφής ως είδηση. Αν κάποιος αποφάσιζε να οδηγήσει τους γονείς που βιώνουν την οδύνη της απαγωγής παιδιών τους κατά των γραφείων των «αξιοπρεπών» κυρίων της Ολλανδίας, θα χαρακτηριζόταν φανατικός και σκοταδιστής!
Η δεύτερη αιτία απαγωγής είναι η ανάγκη εξεύρεσης οργάνων για μεταμοσχεύσεις. Ως πρόσφατα τα θύματα επιλέγονταν από τα παιδιά του δρόμου στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και από τους καταυλισμούς προσφύγων της Αφρικής και της Ασίας. Φαίνεται όμως ότι το εξαγωγικό «εμπόριο» είναι άκρως επικίνδυνο, γι’ αυτό και δαπανηρότατο. Έτσι αναζητούνται πλέον θύματα και εντός των χωρών «αξιοποίησης» των μοσχευμάτων! Δεν θα σταθούμε στο οργανωμένο έγκλημα, το οποίο ασφαλώς κινεί τα νήματα του κυκλώματος, όσο στον ασθενέστατο, ως εκ της διαφθοράς, διωκτικό μηχανισμό, διοικητικό και ασφαλείας. Η κύρια όμως ευθύνη ανήκει στους σφαγείς γιατρούς που αναλαμβάνουν την επέμβαση εξαγωγής του μοσχεύματος. Τι θα είχαν να ζηλέψουν από αυτούς οι άθλιοι πειραματιστές γιατροί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί;
Η Τρίτη, τέλος, αιτία, είναι η μεγάλη ανάγκη εξεύρεσης παιδιού για υιοθεσία. Η γηράσκουσα ήπειρος εμφανίζει ολοένα διογκούμενο αριθμό ζευγών που αδυνατούν να τεκνοποιήσουν. Σημαντική αδυναμία τεκνοποιίας είναι και οι εκτρώσεις που προηγήθηκαν κατά την περίοδο της σεξουαλικής «ελευθερίας». Βέβαια το κράτος έσπευσε να εξαγνίζει τους διαπράττοντες το έγκλημα, γυναίκα, γιατρό και άνδρα (ο τελευταίος είναι σαν να μη μετέχει διόλου στο κύκλωμα) με τη νομιμοποίηση του. Μάλιστα σε κάποιες χώρες (Γερμανία) τιμωρούνται οι αντιλέγοντες! Το δημογραφικό πρόβλημα που ταλανίζει την Ευρώπη δεν θα επιλυθεί ούτε με τις απαγωγές παιδιών ούτε με το εμπόριο, το οποίο όλοι οι Φαρισαίοι του καιρού μας, οι υπέρμαχοι της ελεύθερης αγοράς, καταδικάζουν με βδελυγμία! Η κοινωνία μας μία αξία αναγνωρίζει, το χρήμα. Και με βάση αυτή την αξία ακόμη και ο άνθρωπος είναι εμπόρευμα: Ο μικρός στην ηλικία, για την ικανοποίηση των αναγκών που αναλύσαμε. Ο μεγάλος, για την αύξηση των κερδών των κυριάρχων του οικονομικού παιχνιδιού. Αυτή είναι η πραγματικότητα, την οποία τρομάζουμε να αντικρίσουμε, επηρεασμένοι από την εικονική πραγματικότητα της μικρής οθόνης και τον δημαγωγικό λόγο εκείνων που διαμορφώνου τη σκέψη μας. Υπό την επήρεια της σύγχρονης «μαγείας» πολλοί έφηβοι προσφέρονται να συνδράμουν στο έργο των απαγωγέων, για να γευθούν την ελευθερία που τους έχει στερήσει η οικογένεια. Είναι τα παιδιά μιας γενιάς που ανατράφηκε χωρίς Θεό και αξίες.
Πάντως ό,τι και να κάνει Η Ευρώπη σβήνει. Είναι τόσα τα κρίματά της και σ’ αυτά έρχεται να προσθέσει και άλλα με την άνοδο της τιμής βασικών ειδών διατροφής. Οι πεινασμένοι θα εισέλθουν στο έδαφός της με εντονότερο ρυθμό. Θα προσφέρουν ασφαλώς ως τίμημα για την επιβίωση κάποια από τα μέλη της οικογένειάς τους, αλλά τελικά θα επιβιώσουν. Οι διεφθαρμένοι όμως γηγενείς σε τι να ελπίζουν;

«ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Σάββατο στα γήπεδα με το e-ptolemeos.gr- Τελικά Αποτελέσματα στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας- Πρόγραμμα Κυριακής

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Α΄ Κατηγορία Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας- ΠΑΣ Φλώρινας 2-2 (Ι. Παλλικρούσης 3ο, Μ. Παλλικρούσης ...