Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Γονείς συνωστίζονται χωρίς μάσκες έξω από Δημοτικό Σχολείο της Κοζάνης- Φώτο

Γονείς συνωστίζονται χωρίς μάσκες έξω από Δημοτικό Σχολείο της Κοζάνης- Φώτο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Μπορεί μαθητές και καθηγητές να τήρησαν στο απόλυτο τα μέτρα ασφαλείας στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, κάποιοι γονείς όμως δεν έπραξαν το ίδιο στέλνοντας πολύ λάθος μηνύματα και στα ίδια τα παιδιά.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το e-ptolemeos.gr, γονείς που πήγαν τα παιδιά τους σε σχολική μονάδα της Κοζάνης, για την τελετή του αγιασμού, συνωστίζονται έξω από την κεντρική είσοδο χωρίς μάλιστα να φοράνε μάσκες.

Ανάμεσά τους βρίσκονται και αρκετά παιδιά, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους έχουν τοποθετήσεις τις μάσκες στο πιγούνι και όχι στο πρόσωπό τους.

Άλλοι γονείς που βρέθηκαν στο σημείο, μετέφεραν στον «Π» τη συγκεκριμένη κατάσταση, δηλώνοντας τον προβληματισμό τους για τη συγκεκριμένη εικόνα η οποία σαφώς και δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Σημείωση: Τα πρόσωπα της φωτογραφίας έχουν αλλοιωθεί

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς για lockdown στην ΠΕ Κοζάνης: Τι θα ισχύσει με τις μετακινήσεις εργαζομένων σε άλλους νομούς, φοιτητών και όσων πρέπει να ταξιδέψουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σήμερα στο πλαίσιο της ενημέρωσης, σε διευκρινήσεις τόσο για τη ...