Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Γιούλα Γκατζαβέλη- Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών: «Δεν καταφέρατε να πλήξετε την ηθική του Κασαπίδη- Αν θέλετε κρατικοδίαιτους να ασχολούνται με την πολιτική πείτε το- Οι παραιτήσεις μας στη διάθεση του Περιφερειάρχη αν χρειαστεί»

Γιούλα Γκατζαβέλη- Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών: «Δεν καταφέρατε να πλήξετε την ηθική του Κασαπίδη- Αν θέλετε κρατικοδίαιτους να ασχολούνται με την πολιτική πείτε το- Οι παραιτήσεις μας στη διάθεση του Περιφερειάρχη αν χρειαστεί»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Αν θέλετε να αλλάξουμε το εκλογικό σύστημα και να συμμετέχουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι με κρατικοδίαιτους συγγενείς να μας το πείτε».

Με αυτά τα λόγια η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Γιούλα Γκατζαβέλη, τοποθετήθηκε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σημειώνοντας πως όλοι οι επιχειρηματίες είχαν δικαίωμα κατάθεσης αίτησης στο πρόγραμμα.

«Την ηθική μας δεν την αποδείξαμε τώρα, ίσως ήταν ηθικό να κλείσουν επιχειρήσεις ανθρώπων για κάποιους», σημείωσε ενώ αναφέρθηκε και σε προσπάθεια να πληγεί η ηθική του Περιφερειάρχη:

«Δεν τα καταφέρατε, ο Γιώργος Κασαπίδης έχει αποδείξει χρόνια τώρα την ηθική του ακεραιότητα».

Η κα Γκατζαβέλη τόνισε πως το μόνο ίσως λάθος ήταν η μη ενημέρωση του Περιφερειάρχη, αν και κάτι τέτοιο δεν είχε λόγο να συμβεί «καθώς κανείς δεν παρενέβη στα κριτήρια και τις αποφάσεις».

Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, επεσήμανε πως οι παραιτήσεις όλων είναι στη διάθεση του Γιώργου Κασαπίδη, εφόσον  ο ίδιος το ζητήσει.

Εντύπωση προκάλεσαν οι αναφορές της κας Γκατζάβελη σε συγγενικά πρόσωπα περιφερειακών συμβούλων της αντιπολίτευσης, χωρίς να κατονομάσει, οι οποίοι είτε έκαναν αίτηση και απορρίφθηκαν είτε επιδοτήθηκαν από το πρόγραμμα.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Απογοήτευση για το click away στον εμπορικό κόσμο – Τι είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Αθ. Δραγατσίκας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την απογοήτευσή του για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης με τη μέθοδο του click away και ...