Αρχική > Αθλητικά > Γιορτή Αθλητισμού οι Σχολικοί Αγώνες Κλειστού Στίβου της Πτολεμαΐδας

Γιορτή Αθλητισμού οι Σχολικοί Αγώνες Κλειστού Στίβου της Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των παιδιών στους 13ους Σχολικούς Αγώνες Κλειστού Στίβου, που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας, η Ένωση Γυμναστών και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης πριν λίγες μέρες στο Στάδιο «Δημήτρης Αραπογλίδης» της Πτολεμαΐδας.

screenshot-2016-12-10-16-37-29

Την ερχόμενη άνοιξη θα πραγματοποιηθούν και αγώνες ομαδικών αθλημάτων.

Για τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας οι αγώνες αυτοί αποτελούν θεσμό, με στόχο να συνεχιστούν και στο μέλλον αφού πλέον έχουν γίνει θεσμός.

hqdefault

Η πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Α΄ Βάθμιας εκπαίδευσης Κατερίνα Ασπράγκαθου δήλωσε «διοργανώσαμε σήμερα για 13η χρονιά τους μαθητικούς αγώνες κλειστού στίβου. Είναι αγώνες που έχουν γίνει θεσμός και τον διοργανώνει ο σύλλογος μας μαζί με την ομάδα φυσικής αγωγής του Νομού Κοζάνης και τη διεύθυνση. Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή με πολύ καλές επιδόσεις. Σκοπός μας είναι και η άθληση των παιδιών αλλά και ο ευγενής ανταγωνισμός μεταξύ τους».

screenshot-2016-12-10-16-36-06

Κατά την έναρξη των αγώνων χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης Ιωάννης Γκαμπούρας, η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας Κατερίνα Ασπράγκαθου και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυμναστών, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας Γεώργιος Θεοδοσιάδης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γ΄ Εθνική: Σπουδαίο διπλό για την Κοζάνη- Ήττες για Αμύνταιο και Φούφα- Αναβλήθηκε το Κτηνοτροφικός- Καλλιθέα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με γκολ του Μπίντση στο 53ο η Κοζάνη «έφυγε» με πολύτιμο διπλό από την έδρα της Φήκης πέτυχε ...