Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Γιώργος Μαυροματίδης: Είναι τρομακτικά δύσκολο να μην υπάρχουν αγώνες και προπονήσεις. Αλλάζει όλη η διάθεση, η ψυχολογία, τα πάντα αλλά η υγεία πάνω από όλα

Γιώργος Μαυροματίδης: Είναι τρομακτικά δύσκολο να μην υπάρχουν αγώνες και προπονήσεις. Αλλάζει όλη η διάθεση, η ψυχολογία, τα πάντα αλλά η υγεία πάνω από όλα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Γιώργος Μαυροματίδης αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που έχει αναδείξει η Ακαδημία του Ηρακή Πτολεμαΐδας και η περιοχή γενικότερα.

Πέραν βέβαια από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι και ένα πάρα πολύ καλό παιδί με άψογο χαρακτήρα που ποτέ δεν έχει δικαίωμα και αυτό έχουν να το λένε όλοι συμπαίκτες και αντίπαλοι.

Στα 35 του συνεχίζει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Μακεδονικού Φούφα και αφού έχει περάσει από Ακαδημία Ηρακλής Πτολεμαΐδας. Εορδαϊκό, Θερμαϊκό Θέρμης, Θρασύβουλο, Αναγέννηση Επανομής, Μέγας Αλέξανδρο Άρδασσας και  Ερμής Αμυνταίου.

Δυστυχής η φετινή χρονιά διακόπηκε κάπως άδοξα με όλους να ελπίζουν να είναι για λίγο.

Ο Γιώργος Μαυροματίδης 5ος απο δεξιά στην κάτω σειρά σε ηλικία 9 ετών στην ομάδα της Ακαδημίας Ηρακλής

Διαβάστε τις μας είπε σε μια συνέντευξη- καραντίνας μιας και δεν μπορεί να μιλήσει προς το παρόν στο γήπεδο.

 

Ερ.: Δεύτερη καραντίνα μέσα σε λίγους μήνες πως νιώθεις;

Γ.Μ.: Νιώθω πολύ περίεργα που συμβαίνει αυτό δεύτερη φορά σε λίγους μήνες. Όμως πρέπει να μείνουμε δυνατοί να τηρούμε τα μέτρα για να μπορέσουμε να βγούμε δυνατοί και υγιείς και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα όλοι μας.

 

Ερ.: Πόσο εύκολο είναι να επιστρέψουν οι αθλητές στα γήπεδα;

Γ.Μ.: Η επιστροφή μας στα γήπεδα είναι κάτι που δεν είναι απλό. Χρειάζεται  προσοχή και δουλειά για να είμαστε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Η  αποχή είναι μεγάλη και πέρσι και φέτος, ο κίνδυνος τραυματισμών είναι πολύ πιθανός οπότε ατομικά και ομαδικά πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή.

Ερ.: Θα αντέξουν οι ομάδες και ο αθλητισμός αυτή τη νέα δοκιμασία;

Γ.Μ: Και ο αθλητισμός και οι ομάδες όπως και όλη η κοινωνία μας θα έχουν επιπτώσεις από όλη αυτή τη δοκιμασία. Θεωρώ  όμως ότι θα τα καταφέρουμε να το ξεπεράσουμε με όσο το δυνατόν μικρότερες συνέπειες.

 

Ερ.: Θεωρείς ότι μπορούσαν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα με κάποιες προφυλάξεις;

Γ.Μ: Τα  πρωταθλήματα αν συνεχιστούν θα πρέπει να γίνουν με απόλυτη τήρηση των μέτρων και αν φυσικά το επιτρέψουν οι ειδικοί μιας και βλέπουμε ότι η διασπορά του ιού είναι πολύ μεγάλη.

Ερ.: Θεωρείς σωστό ότι διακόπηκαν και οι προπονήσεις;

Γ.Μ.: Απόλυτα σωστά διακοπήκαν οι προπονήσεις αν και προσωπικά όπως και όλοι οι αθλητές πιστεύω δε μας άρεσε αυτό, όμως η υγεία μας είναι πάνω από όλα και φυσικά πάνω από το ποδόσφαιρο και το κάθε άθλημα.

Ερ.: Πόσο δύσκολο είναι να μην υπάρχουν αγώνες και προπονήσεις για εσάς;

Γ.Μ.: Είναι τρομακτικά δύσκολο να μην υπάρχουν αγώνες και προπονήσεις πίστεψε με, αλλάζει όλη η διάθεση, η ψυχολογία, τα παντα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όμως εκτός από υπομονή

Ερ.: Πιστεύεις ότι έπρεπε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα;

Γ.Μ.: Ναι πιστεύω πως σωστά ξεκίνησαν, γιατί με αυτόν τον ιό κανείς δε μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει .Οπότε το πιο λογικό ήταν αυτό που έγινε. Ξεκινάμε  και βλέπουμε

 

Ερ.: Τι πιστεύεις ότι θα γίνει; Αν συνεχιστούν τι στόχους έχει η ομάδα σου;

Γ.Μ.: Πιστεύω ότι τον Φεβρουάριο θα είμαστε σε θέση να αγωνιστούμε. Η ομάδα μου έχει στόχο την όσο δυνατόν ψηλότερη θέση και να παίξει το όσο δυνατόν όμορφο ποδόσφαιρο.

 

  1. Πως περνάς τη καραντίνα;

Γ.Μ.: Η καραντίνα δε σου αφήνει και πολλά περιθώρια. Ατομική  γυμναστική και προσωπικά διαβάζω αρκετά βιβλία και βλέπω ταινίες.

Να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους και με το καλό να επιστρέψουμε όλοι στα γήπεδα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: Νέα μέτρα- Τα καταστήματα θα λειτουργούν μόνο με την διαδικασία του clickaway και click inside μόνο για ένδυση – υπόδηση και βιβλιοπωλεία -Νέο ωράριο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μέτρα από 4 έως 16 Μαρτίου 2021 Κυρίες και Κύριοι, Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των άμεσων νέων μέτρων ...