Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Γιώργος Αμανατίδης «Η στήριξη της επιχειρηματικότητας στο προσκήνιο»- Δελτίο Τύπου

Γιώργος Αμανατίδης «Η στήριξη της επιχειρηματικότητας στο προσκήνιο»- Δελτίο Τύπου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε με τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, κ. Φραγκογιάννη Κώστα, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης παρουσία και του κ. Δημήτρη Παπακώστα, πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΛΒΟ και της ΕΑΒ.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο τρόπος επισημοποίησης του ενδιαφέροντος, οικονομικών φορέων από την Κίνα, για υλοποίηση επένδυσης συναρμολόγησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και πιο ειδικά στο Νομό Κοζάνης.
Το σε εξέλιξη ενδιαφέρον συμφωνήθηκε να εκδηλωθεί προς το Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου, στη συνέχεια, να τους προτείνει το πακέτο κινήτρων που καθιστούν τη Δυτική Μακεδονία ελκυστική για παρόμοιες επενδύσεις.
Ο κ. Υφυπουργός τόνισε ότι, η χώρα μας εφαρμόζει μια φιλοεπενδυτική πολιτική ως τη μόνη διέξοδο για δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδήματος.
Ο κ. Αμανατίδης διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει στην προώθηση παρόμοιων προθέσεων για επενδύσεις που στηρίζουν το Νομό Κοζάνης στο δρόμο για την απολιγνιτοποίηση.
Ο κ. Παπακώστας δεσμεύτηκε να επανέλθει με το συγκεκριμένο επενδυτικό ενδιαφέρον που βρίσκεται σε φάση ωρίμανσης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη & Αιμοδοσία – Ενημερωτική δράση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης τη Δευτέρα

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη η Δευτέρα 14/6/21 και Αιμοδοτούμε στο γραφείο Π. Χαρίση 23 ...