Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Γιώργος Αμανατίδης «Η στήριξη της επιχειρηματικότητας στο προσκήνιο»- Δελτίο Τύπου

Γιώργος Αμανατίδης «Η στήριξη της επιχειρηματικότητας στο προσκήνιο»- Δελτίο Τύπου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε με τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, κ. Φραγκογιάννη Κώστα, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης παρουσία και του κ. Δημήτρη Παπακώστα, πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΛΒΟ και της ΕΑΒ.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο τρόπος επισημοποίησης του ενδιαφέροντος, οικονομικών φορέων από την Κίνα, για υλοποίηση επένδυσης συναρμολόγησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και πιο ειδικά στο Νομό Κοζάνης.
Το σε εξέλιξη ενδιαφέρον συμφωνήθηκε να εκδηλωθεί προς το Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου, στη συνέχεια, να τους προτείνει το πακέτο κινήτρων που καθιστούν τη Δυτική Μακεδονία ελκυστική για παρόμοιες επενδύσεις.
Ο κ. Υφυπουργός τόνισε ότι, η χώρα μας εφαρμόζει μια φιλοεπενδυτική πολιτική ως τη μόνη διέξοδο για δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδήματος.
Ο κ. Αμανατίδης διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει στην προώθηση παρόμοιων προθέσεων για επενδύσεις που στηρίζουν το Νομό Κοζάνης στο δρόμο για την απολιγνιτοποίηση.
Ο κ. Παπακώστας δεσμεύτηκε να επανέλθει με το συγκεκριμένο επενδυτικό ενδιαφέρον που βρίσκεται σε φάση ωρίμανσης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team