Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Γιάννης Πρώιος: Μεγαλύτερες διακρίσεις με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γιάννης Πρώιος: Μεγαλύτερες διακρίσεις με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Στις 31 του μηνός η Ελλάδα παραδίδει την Ολυμπιακή φλόγα για την τέλεση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη διοργανώτρια χώρα, Νότια Κορέα. Για την διαδικασία αυτή, που θα λάβει χώρα στο καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας, επιλέχθηκε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του σκι, με καταγωγή από το Άργος Ορεστικό, Ιωάννης Πρώιος. Ο αθλητής, λίγο πριν την κορυφαία αυτή στιγμή, μίλησε αποκλειστικά στη ΣΕΝΤΡΑ περιγράφοντας τα συναισθήματα του αλλά και τις προσδοκίες του για την μετέπειτα αθλητική του πορεία.

Συνέντευξη στο Βαγγέλη Παπαδόπουλο

Γιάννη, είσαι ο αθλητής που επιλέχθηκε να παραδώσει την Ολυμπιακή φλόγα από την Ελλάδα στα χέρια των Κορεατών διοργανωτών των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018. Θα μπορούσες να μας πως πληροφορήθηκες το γεγονός αυτό και τα συναισθήματα σου;
Το γεγονός αυτό το πληροφορήθηκα από τον πατέρα μου, ο οποίος με ενημέρωσε ότι προτάθηκα ως τελευταίος λαμπαδηδρόμος στο τεχνικό συμβούλιο και η απόφαση ήταν ομόφωνη. Η τιμή για εμένα είναι πολύ μεγάλη καθώς επιλέχθηκα ανάμεσα σε πολύ καλούς αθλητές με αξιοσημείωτες διακρίσεις. Εκτός αυτό όμως, νιώθω ότι φέρω μεγάλη ευθύνη καθώς στο παρελθόν η ολυμπιακή φλόγα έχει μεταφερθεί από βαρυσήμαντους ανθρώπους στο χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο, κάτι που δείχνει το πόσο τιμητική είναι αυτή η θέση για εμένα!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team