Αρχική > Αθλητικά > Γιάννης Κουλίδης: Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε γι΄αυτό που οραματιστήκαμε
Κουλίδης Γιάννης

Γιάννης Κουλίδης: Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε γι΄αυτό που οραματιστήκαμε

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με μια δήλωση στη προσωπική του σελίδα στο FB ο Γιάννης Κουλίδης είπε το δικό του αντίο από την τεχνική ηγεσία του Εορδαϊκού.

 

Πιο συγκεκριμένα έγραψε

 

«Μετά την απόφαση των ανθρώπων που είναι στο κομμάτι της διοίκησης ότι πρέπει να αφήσω τη θέση του προπονητή για το καλό της ομάδας, οφείλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που από το καλοκαίρι δουλέψαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα όπως αρμόζει το ΕΟΡΔΑΙΚΟ.
Έγινε μία καινούργια ομάδα με αποκλειστικά οι ποδοσφαιριστές να είναι από την περιοχή μας χωρίς μεγάλα περιθώρια επιλογών με τριετή πλάνο και στόχο το πρωτάθλημα .
Υπήρξαν πράγματα που έγιναν καλά αλλά είχαμε και άτυχες στιγμές. Εχω την ευθύνη της πορείας της ομάδας και αναλαμβάνω το μερίδιο που μου αναλογεί.
Να ευχαριστώ τον γυμναστή μου Δανηιλίδη Αποστόλη,τον βοηθό μου Μανώλα Γιώργο και Ανδρεάδη Μάκη που ήταν συνέχεια κοντά σε αυτήν τη προσπάθεια.
Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τους Κωνσταντινίδη Στέφανο, Ξυνό Θεόδωρο ,Σωτηριάδη Χρήστο ,Μπίκο Τάκη που στο κάλεσμα μου για τη δημιουργία μεγάλου ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ ανταποκρίθηκαν αμέσως και ανέλαβαν το οικονομικό κομμάτι της ομάδας.
Σίγουρα όμως αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο που αναγνωρίζει αυτό που ξεκινήσαμε και μας στηρίζει εδώ και τρία χρόνια .
Αγαπητοί φίλοι ήθελα να κάνω αυτόν τον καινούργιο ΕΟΡΔΑΙΚΟ Πρωταθλητή για Τρίτη συνεχόμενη φορά, μακάρι να το πετύχει ο καινούργιος προπονητής.
Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε γι΄αυτό που οραματιστήκαμε».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team