Αρχική > Αρθρογραφία > Για τον Κωνσταντίνο Στεφανίδη: «ΕΦΥΓΕ» ένας άνθρωπος με αξίες και ιδανικά ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Για τον Κωνσταντίνο Στεφανίδη: «ΕΦΥΓΕ» ένας άνθρωπος με αξίες και ιδανικά ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Έφυγε» πλήρης ημερών από τη ζωή και κηδεύτηκε σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Πτολεμαΐδας, ο πολυαγαπημένος μας γνωστός έμπορος της Εορδαίας Κωνσταντίνος Στεφανίδης.
Η ιστορία του αυτοδημιούργητου και σημαντικού αυτού ατόμου μοιάζει με παραμύθι, καθώς ξεκίνησε από το «μηδέν» και με πολύ και αδιάκοπη δουλειά, αλλά και με την ευφυΐα που διέθετε, κατάφερε να δημιουργήσει μία ζηλευτή επιχείρηση. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, ένθερμος πατριώτης, τίμιος στις συναλλαγές του ,φιλάνθρωπος και με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη του, παρά τις δυσκολίες που του επεφύλαξε η ζωή .
Καμάρωνε για την όμορφη και άξια οικογένειά του , που στάθηκε κοντά του μέχρι την τελευταία του στιγμή, ενώ συμβούλευε τα αγαπημένα εγγόνια του να αγαπούν την εργασία, την πρόοδο και πάνω από όλα ,τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Θα μας λείψουν η Σοφία του, η μεγαλοψυχία του και το αυθόρμητο χαμόγελό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της εορδαϊκής γης, που τον σκεπάζει…
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γιατί δεν συνδέονται ΑΗΣ Καρδιάς και Απολιγνιτοποίηση – Γράφει ο Αντώνης Κ. Πουγαρίδης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κομβική η χθεσινή μέρα για τον λιγνιτικό άξονα Πτολεμαΐδας-Κοζάνης και τους κατοίκους του. Το οριστικό κλείσιμο του ΑΗΣ ...