Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Για τις αυθαίρετες χρήσεις στην κεντρική πλατεία – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου

Για τις αυθαίρετες χρήσεις στην κεντρική πλατεία – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε προηγούμενο σημείωμα της στήλης όπως και αρκετές φορές στο παρελθόν, γράψαμε για την χωρίς άδεια χρήση των κοινόχρηστων χώρων από ομάδες πολιτών, κόμματα, σωματεία και συλλόγους.
Η χρήση αυτή πολλές φορές γίνεται χωρίς άδεια από τον Δήμο, χωρίς να πληρώνεται το ηλεκτρικό ρεύμα και κυρίως χωρίς να λαμβάνονται μέτρα για την ηχορύπανση και το παρκάρισμα πάνω στην κεντρική πλατεία.
Είναι απαραίτητο να υπάρχουν μέτρα από την Δημοτική Αρχή, για την σωστή εφαρμογή του κανονισμού κοινοχρήστων χώρων.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να επισημάνουμε την ευαισθησία εκ μέρους ενός συλλόγου που αυτές τις ημέρες έκανε χρήση μικρού μέρους της κεντρικής πλατείας. Ο ‘’αθλητικός φυσιολατρικός σύλλογος Εορδαίας Μακεδονομάχος’’ διαβάζοντας σημείωμα μας, – παρ’ ότι δεν αναφερόμασταν προσωπικά σ’ αυτόν – μας γνωστοποίησε ότι διαθέτει σχετική άδεια κοινόχρηστου χώρου από τον Δήμο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Χαϊτίδη, (την οποία και μας κοινοποίησε). Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team