Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Γεώργιος Καραΐσκος, υποψήφιος με τον Γ. Κασαπίδη: «Να δώσουμε τη σκληρή μάχη και να δούμε τον τόπο μας όπως πραγματικά του αξίζει»

Γεώργιος Καραΐσκος, υποψήφιος με τον Γ. Κασαπίδη: «Να δώσουμε τη σκληρή μάχη και να δούμε τον τόπο μας όπως πραγματικά του αξίζει»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με τον Γιώργο Κασαπίδη, Γιώργου Καραΐσκου:

 

«Φίλες και φίλοι,
Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας
πάντα επέλεγα να είμαι στην πρώτη γραμμή, ιδιαίτερα όταν οι καιροί είναι κρίσιμοι. Και οι επικείμενες εκλογές και γενικότερα η περίοδος που διανύουμε, δεν έχουν πλέον να κάνουν με απλά καθημερινά προβλήματα, αλλά με την ίδια τη ζωή και το μέλλον των κατοίκων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ζητώ,λοιπόν, την εμπιστοσύνη σας στη βάση δύο αρχών: της αξιοπιστίας των λόγων και της αποτελεσματικότητας των έργων.
Όλο αυτό το διάστημα στις περιοδειες μας δεν χρησιμοποίησα πρακτικές παροχολογίας γιατί έμαθα να κοιτώ τον κόσμο στα μάτια όπως θα επιθυμούσα να τον κοιτάω και μετά από τέσσερα χρόνια χωρίς να ντρέπομαι. 
Καλώ όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας μας, να κλείσουν την πόρτα στο λαϊκισμό και να δώσουν αξία στους ανθρώπους που θέλουν να παλέψουν για να παραμείνει ο τόπος στο δρόμο προς μια πραγματική ευημερία.
Φίλες και φίλοι, απευθύνομαι σε όλες και όλους εσάς και σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για να δώσουμε τη σκληρή μάχη και να δούμε τον τόπο μας όπως πραγματικά του αξίζει. 
Με εκτίμηση Γεώργιος Ε. Καραΐσκος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη «Αλλάζουμε Πορεία»»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team