Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Γένους θηλυκού τα πρώτα μωρά του 2020 σε Μποδοσάκειο και Μαμάτσειο

Γένους θηλυκού τα πρώτα μωρά του 2020 σε Μποδοσάκειο και Μαμάτσειο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Κοριτσάκια είναι τα πρώτα μωρά που γεννήθηκαν στην περιοχή, στις 1 και 2 του μήνα, σε Μποδοσάκειο και Μαμάτσειο Νοσοκομείο αντίστοιχα.

Το πρώτο μωρό του 2020 γεννήθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου και ώρα 18.35΄. Είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους τριών (3) κιλών και οι ευτυχείς γονείς κατάγονται ο μεν πατέρας από την περιοχή της Πτολεμαΐδας και η μητέρα από τη Σλοβακία.

Στην Κοζάνη το πρώτο μωρό γεννήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 2 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 9.40΄ το πρωί, βάρους 3 κιλών και 70 γραμμαρίων και είναι επίσης γένους θηλυκού, με τους γονείς να κατάγονται από την περιοχή. Η Μαιευτική του Μαμάτσειου είχε και άλλα…γεννητούρια, αφού γεννήθηκε ακόμη ένα κοριτσάκι.

Γερά και καλότυχα να είναι!

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Αποπληρωμή 163.000 ευρώ για μισθούς προηγούμενων ετών σε εργαζόμενους Βρεφικών Σταθμών και άλλων Δομών από το Δήμο Καστοριάς

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στους λογαριασμούς των δικαιούχων βρίσκονται από χθες οι οφειλόμενοι μισθοί 19 εργαζομένων σε Βρεφικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ, ...