Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Γεγονός η παραίτηση Μάκη Ιωσηφίδη από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου – Εκλέγεται νέος επικεφαλής στην παράταξη “Ανοιχτοί Ορίζοντες”

Γεγονός η παραίτηση Μάκη Ιωσηφίδη από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου – Εκλέγεται νέος επικεφαλής στην παράταξη “Ανοιχτοί Ορίζοντες”

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email






 

Την υποβολή της παραίτησής του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες Δήμου Αμυνταίου» επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αμυνταίου και πρώην δήμαρχος Αμυνταίου, Μάκης (Ιωακείμ) Ιωσηφίδης.

anoixtoi_orizontes_www.kozani.tv

Μιλώντας στο e-ptolemeos.gr ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δήμου Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδης δήλωσε ότι «πράγματι γνωστοποίησα την υποβολή της παραίτησής μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του επικεφαλής της παράταξης», χωρίς ωστόσο να θελήσει να προβεί τη δεδομένη στιγμή σε κάποια διευκρίνηση για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Ο κ. Ιωσηφίδς υπογράμμισε πάντως ότι η παραίτησή μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Δήμου Αμυνταίου και τη θέση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης δεν σημαίνει ότι θα πάψει να ασχολείται με τα κοινά. «Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τα κοινά της περιοχής και ίσως και πιο δυναμικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ιωσηφίδης πρόσθεσε επίσης ότι προχωρά άμεσα η διαδικασία εκλογής νέου επικεφαλής του συνδυασμού του, εξέλιξη που δεν απέκλεισε να πραγματοποιηθεί και εντός της ημέρας «σε διαφορετική περίπτωση η εκλογή του επικεφαλής θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα», όπως είπε.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη