Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Γ. Θεοφύλακτος: «Αποκαθίσταται η αδικία για τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης»

Γ. Θεοφύλακτος: «Αποκαθίσταται η αδικία για τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της 18-6-2019 αποκαθίσταται η αδικία σε βάρος των υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας που στεγάζονται στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης, τονίζει με δήλωσή του ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής, Γιάννης Θεοφύλακτος.

          Ως γνωστόν, από μία (παρ)ερμηνεία του παλαιού νομοθετικού καθεστώτος, οι αρμόδιες αρχές είχαν καταλήξει στο (λανθασμένο) συμπέρασμα ότι η ΖΕΠ ανήκει στην πόλη της Κοζάνης, με αποτέλεσμα να σταματήσει να χορηγείται το επίδομα προβληματικών περιοχών στην κατηγορία των υπαλλήλων αυτών.

Κατόπιν επαφής με τον Σύλλογο Υπαλλήλων της ΠερΔΜακ και τον Πρόεδρο αυτής, κ. Δημήτρη Καραθανάση από τους οποίους έλαβε και τεκμηρίωση για την υπόθεση, ο κ. Θεοφύλακτος ασχολήθηκε προσωπικά -και ως νομικός- με το ζήτημα και το εξήγησε στους συναρμόδιους υπουργούς, Διοικητικής Μεταρρύθμισης (κα Ξενογιαννακοπούλου) και Οικονομικών (κ. Χουλιαράκης).

Μετά από πολύμηνη συνεργασία με τα νομικά επιτελεία των υπουργών, καθώς και με τους ίδιους, φτάσαμε χθες, 18-6-2019, στη δημοσίευση του ΦΕΚ που αποκαθιστά την αδικία αυτή, δήλωσε ο κ. Θεοφύλακτος.

 

 

Βλ.

file:///C:/Users/John/Downloads/ΦΕΚ%202326%20Β’_Τροποποίηση%20ΚΥΑ%20για%20προβληματικές%20περιοχές.PDF

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η κατανομή των χθεσινών κρουσμάτων στη Δυτική Μακεδονία- 12 στο Δήμο Κοζάνης- 4 στον Δ. Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Με το Δήμο Κοζάνης να συνεχίζει να κρατάει την πρωτιά στην λίστα των κρουσμάτων κορωνοϊού έκλεισε και ...