Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Γ. Ντζιμάνης: Προχωρούν οι Διαδικασίες παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων – Δεν κλείνει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών

Γ. Ντζιμάνης: Προχωρούν οι Διαδικασίες παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων – Δεν κλείνει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Συνάντηση είχε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά, το θέμα του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Γρεβενών (Στρατόπεδο Καραχάλιου), για το οποίο ο ΑΓΕΣ διαβεβαίωσε τον κ. Ντζιμάνη ότι θα παραμείνει ως έχει σαν ΣΥΠΟ (Σημείο Υποδοχής Οπλιτών), και παράλληλα θα διατηρήσει τον επιχειρησιακό του ρόλο.

Επίσης ο κ. Στεφανής ενημέρωσε τον κ. Ντζιμάνη για το ζήτημα του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων, του οποίου η διαδικασία παραχώρησης στο Δήμο Κοζάνης βρίσκεται στην τελική ευθεία. Υπενθυμίζεται ότι η παραχώρηση θα γίνει σύμφωνα με τις προβλέψεις του σχετικού Νόμου, (Ν. 4407/2016).

Τέλος συζητήθηκαν και γενικότερα θέματα που αφορούν τον ελληνικό Στρατό Ξηράς.   

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team