Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Γ. Καραβασίλης για Πτολεμαΐδα 5: «Η εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης πλήττει την περιοχή, με την εξέλιξη του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου της χώρας»

Γ. Καραβασίλης για Πτολεμαΐδα 5: «Η εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης πλήττει την περιοχή, με την εξέλιξη του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου της χώρας»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ανάρτηση του Υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας, Γιάννη Καραβασίλη, στο facebook για τη νέα λιγνιτική μονάδα που κατασκευάζεται στην Πτολεμαΐδα, την μονάδα 5, τονίζοντας ότι η «εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης πλήττει την περιοχή».

 

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες. Για δεύτερη φορά η εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης πλήττει την περιοχή, με την εξέλιξη του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου της χώρας, την μονάδα 5 Πτολεμαΐδα. Η πρώτη με τον έλεγχο του κόστους κατασκευής της μονάδας με τον κύριο Λαφαζανη μας πήγε πίσω 1,5 χρόνο θα την πληρώσουν οι καταναλωτές της τηλεθερμανσης στην Πτολεμαΐδα,αφου θα καθυστερήσει η λειτουργία της. Σήμερα με την εγκληματική αδιαφορία που επιδεικνύουν ως ερασιτέχνες στην ένταξη της μονάδας 5 Πτολεμαΐδα, στον μηχανισμό αποδεικτικών Διαθεσιμότητας Ισχύος, που αυστηρά θέτει το πλαίσιο της αγοράς ηλεκτρισμού στην Ευρώπη. Καταληκτική ημερομηνία η 30 Ιουνίου 2019. Έως σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμιά απολύτως ενέργεια, προς αυτή την κατεύθυνση .Αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ναυαρχίδα των λιγιτικων μονάδων, η πιο σύγχρονη επένδυση. Να τεθεί εκτός Μηχανισμού και μαζί της όλη η περιοχή και η τηλεθερμανση. Επιβάλλεται άμεσα παρέμβαση των αρμοδίων φορέων της περιοχής, όπως ήδη έχει ενεργήσει η ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ!!!»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team