Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Γ. Καραβασίλης εναντίον Αν. Πράπα στο facebook, με αφορμή ανάρτηση για το Κέντρο Πολιτικής Προστασίας

Γ. Καραβασίλης εναντίον Αν. Πράπα στο facebook, με αφορμή ανάρτηση για το Κέντρο Πολιτικής Προστασίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Μια ανάρτηση στο Διαδίκτυο, αποτέλεσε αφορμή για να γίνει μια ιδιότυπη «μάχη», κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Πρωταγωνιστές, η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Αναστασία Πράπα, και ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης Γιάννης Καραβασίλης.

Όπως είναι γνωστό, η συμπολίτευση προέκυψε από τους συνδυασμούς ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ (Πλακεντάς) και ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ (Καραβασίλης). Χθες Τρίτη, ανακοινώθηκε η εγκατάσταση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας, στο ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας. Η είδηση αυτή που αφορά άμεσα τη Δημοτική Αρχή, και εμμέσως τις δύο παρατάξεις που τη συγκροτούν, αναπαράχθηκε από τη σελίδα της παράταξης ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ. Την κοινοποίησε δε στο προφίλ της μεταξύ άλλων, η Αναστασία Πράπα.
Ακολούθησε το σχόλιο του κ. Καραβασίλη:

Να σημειωθεί πως οι δύο παρατάξεις, συνεχίζουν να υφίστανται και διατηρούν την αυτόνομη λειτουργία τους, ενώ απ” όσο γνωρίζουμε η σύμπραξη μεταξύ των δύο παρατάξεων έχει γίνει στα πλαίσια της ορθής λειτουργίας του Δήμου, στα πλαίσια του νόμου του «Κλεισθένη»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς: Γιατί μπήκε σε LOCKDOWN η ΠΕ Κοζάνης: «Ξεπεράστηκε το όριο των θετικών κρουσμάτων που θέσπισε η ΕΕ – Συνεχής αυξητική τάση-Διασπορά δείχνει η ιχνηλάτηση» – Πόσοι έλεγχοι έγιναν από τον ΕΟΔΥ (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Τους λόγους για τους οποίους χτύπησε «καμπανάκι» κινδύνου για την περιοχή και τέθηκε σε καθεστώς έκτακτων περιοριστικών ...