Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Γ΄ Εθνική: Οι 134 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και οι 8 εκκρεμότητες

Γ΄ Εθνική: Οι 134 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και οι 8 εκκρεμότητες

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ολοκληρώθηκε χθες (31/7) η διαδικασία της πρώτης φάσης δηλώσεων συμμετοχής στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Θυμίζουμε πως λόγω του Covid-19, η ΕΠΟ προχώρησε αρκετές αλλαγές όσον αφορά τη διεξαγωγή της νέας σεζόν, ανεβάζοντας αρχικά τον αριθμό των συμμετεχόντων και αφετέρου κάνοντας δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για την άνοδο και των τρίτων ομάδων των πρώτων κατηγοριών των ιδρυτριών Ενώσεων (Αθήνας, Πειραιά, Μακεδονίας), αλλά και των δεύτερων ομάδων των ΕΠΣ Λάρισας και Αχαΐας, οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες πληθυσμιακά Ενώσεις.

Να σημειώσουμε επίσης πως το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει σημαντικά ζητήματα όσον αφορά την έξαρση του ιού, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες, ακόμη κι αν δήλωσαν συμμετοχή να αντιμετωπίζουν οικονομική δυσπραγία και είναι πιθανό να δηλώσουν συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα.

Όπως προκύπτει από την προκήρυξη οι ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή δύνανται να αντικατασταθούν από ομάδες της οικείας Ένωσης κατά βαθμολογική σειρά. Αυτό σημαίνει πως οι δευτεραθλητές των Ενώσεων θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έως την Τρίτη (4/8) και οι τρίτες κατά σειρά ομάδες στη βαθμολογία έως την Παρασκευή (7/8).

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsup

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team