Αρχική > Slider > Γ΄ Εθνική: Για αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει άνοδος (του Δημήτρη Τσακίρη)

Γ΄ Εθνική: Για αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει άνοδος (του Δημήτρη Τσακίρη)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Και άντε ένας οπαδός που δεν ξέρει, να πει ότι όποιες ομάδες ανέβουν από την Γ” Εθνική, είναι σαν να μην ανεβαίνουν, αφού πάλι τρίτη κατηγορία θα παίζουν. Αλλά εσείς που ξέρετε δεν μπορείτε να τους απαντήσετε ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που είναι φέτος, με αυτό που θα είναι του χρόνου;

Το μόνο που δεν θα αλλάξει είναι ότι θα θέλουν πάλι δύο ανόδους για να παίξουν με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα…
1. Φέτος είναι ανάμεσα στις 106 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
Του χρόνου θα είναι ανάμεσα σε 40 ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. Θα πρέπει να γίνουν ΠΑΕ, να αποκτήσουν μετοχικό κεφάλαιο και να καταθέσουν εγγυητική.
2. Φέτος ΔΕΝ είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας, του χρόνου θα έχουν (με τα λίγα φραγκάκια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα).
3. Φέτος από έσοδα ήταν στο ΜΗΔΕΝ, του χρόνου θα πάρουν από τη μικρή πίτα Βασιλειάδη τηλεοπτικά δικαιώματα αρκετά φραγκάκια.
4. Φέτος οι πρόεδροι πληρώνουν με προσωπικές επιταγές τους παίκτες, μαύρα λεφτά, αφού είναι ερασιτέχνες και το μπάτζετ ματώνει τσέπες των χρηματοδοτών. Του χρόνου θα κάνουν συμβόλαια με μισθούς, εισφορές, θα χρεώνουν την εταιρία με αυτά που βάζου, αλλά θα έχουν και τη δυνατότητα σαν ανώνυμες εταιρίες να βάζουν φέσια.

Αν καταλαβαίνετε από όλα αυτά, ότι το Αιγάλεω, η Καβάλα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ασπρόπυργος και ξέρω ποιος άλλος, ανεβαίνοντας στην Φούτμπολ Λιγκ, θα είναι το ίδιο πράμα, πάω πάσο. (του πολύ καλού φίλου και συνάδελφου Δημήτρη Τσακίρη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.