Αρχική > Slider > Γ΄ Εθνική: Την άλλη Παρασκευή ανακοινώνονται οι όμιλοι

Γ΄ Εθνική: Την άλλη Παρασκευή ανακοινώνονται οι όμιλοι

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός της Γ’ Εθνικής για τη νέα σεζόν, αν και υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της πολύ καλής συναδέλφου Σοφίας Λυσιόβα και του liganews.gr, 99 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή για το νέο πρωτάθλημα, που θα χωριστούν σε 8 ομίλους.

Εκκρεμεί  η υπόθεση της προσφυγής των Δόξας Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης στο Διαιτητικό Δικαστήριο για το μπαράζ ανόδου στη Football League, αλλά και η προσφυγή των Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου, αναφορικά με τη νομιμότητα της συμμετοχής του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα.

Βάσει του πρώτου σχεδιασμού, που ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ελαφρώς ανάλογα με τις αποφάσεις του Διαιτητικού, η ΕΠΟ σχεδιάζει να έχει έναν όμιλο των 14 ομάδων (πιθανότατα στη Βόρεια Ελλάδα και κεντρικοανατολικά) τρεις των 13 ομάδων (μάλλον κεντροδυτική Μακεδονία- Ήπειρο Θεσσαλία), έναν των 12 ομάδων και τρεις των 11 ομάδων. Στους μικρότερους αριθμητικά ομίλους θα συμμετέχουν οι νησιώτικες ομάδες, μαζί με αυτές της Αθήνας, του Πειραιά και κάποιων από την Πελοπόννησο, προκειμένου να μοιραστεί το κόστος των ταξιδιών.

Πάντως, τελικές αποφάσεις και ανακοινώσεις για τον καταρτισμό των ομίλων, την κλήρωση του πρωταθλήματος και την οριστική ημερομηνία της σέντρας στη Γ’ Εθνική, η οποία μετατέθηκε για τις 24/9, αναμένεται να ληφθούν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διοργανώσεων την Παρασκευή 8/9. 

Οι δικαστικές αποφάσεις αναμένονται να εκδοθούν την Τρίτη ή την Τετάρτη, οπότε θα υπάρχει μια σαφής εικόνα για το νέο πρωτάθλημα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.