Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Φούστορον με καβουρμά. Ποντιακή ομελέτα

Φούστορον με καβουρμά. Ποντιακή ομελέτα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο καβουρμάς είναι κομμάτια κρέατος, συνήθως χοιρινού, το οποίο βράζουμε μαζί με το λίπος του και μπαχαρικά και διατηρείται για πολλούς μήνες (κυκλοφορεί στο εμπόριο). Φούστορον είναι η ομελέτα.

ΥΛΙΚΑ
  • 300-400 γρ. καβουρμά
  • 6 αυγά
  • Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε τον καβουρμά σε πολύ μικρά κομματάκια.
  2. Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τον σοτάρουμε.
  3. Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο αλάτι (με προσοχή γιατί αλατισμένο είναι και το κρέας) και πιπέρι.
  4. Τα ρίχνουμε πάνω στον καβουρμά και ψήνουμε κι από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.

Καλή σας όρεξη.

Πηγή: http://www.pontos-news.gr

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team