Αρχική > Παραπολιτικά > Φημολογίες για κάθοδο Παναγιώτη Πλακεντά ως υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 11/09/2018

Φημολογίες για κάθοδο Παναγιώτη Πλακεντά ως υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 11/09/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


Εντείνονται πλέον οι φημολογίες για ενδεχόμενη κάθοδο, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά ως υποψηφίου Δημάρχου Εορδαίας.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, που πέρασε με επιτυχία από τον 1ο και 2ο βαθμό αυτοδιοίκησης, γνωρίζει άριστα τα θέματα της περιοχής καθώς και την προώθησή τους μέσα από Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, ούτε στον Περιφερειάρχη, για το αν θα συνεργασθεί πάλι μαζί του, ούτε και σε τοπικούς παράγοντες της Εορδαίας και η στάση του παραμένει ‘’γρίφος’’.

Τελευταία άρχισε νε ξεκαθαρίζει το τοπίο, αφού αρκετοί συμπολίτες μας δηλώνουν ότι θα τον ακολουθήσουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο ίδιος, ο Παναγιώτης Πλακεντάς, δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις του, μεταθέτοντας τις όποιες αποφάσεις του για το τέλος Οκτωβρίου, όμως είναι βέβαιο ότι βλέπει με ενδιαφέρον μία κάθοδο του για το δημαρχιακό αξίωμα.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team