Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Φιλοπρόοδος Σύλλογος: Μετάδοση μέσω του TOP CHANNEL “1821-2021 «Καντάτα ελευθερίας»”

Φιλοπρόοδος Σύλλογος: Μετάδοση μέσω του TOP CHANNEL “1821-2021 «Καντάτα ελευθερίας»”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος επανέρχεται μέσα από τις μεταδόσεις σημαντικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε τα προηγούμενα χρόνια και που στον καιρό της πανδημίας θέλησε, κρίνοντας σκόπιμο και ψυχολογικά αναγκαίο, να τις μοιραστεί μαζί σας, για να κρατήσουμε το κουράγιο, τις αντοχές και την ελπίδα, για την έξοδο όλων μας στο φως.

Η πρώτη από τις τέσσερις μεταδόσεις αυτής της περιόδου, αναφέρεται στο κορυφαίο έργο του μεγάλου μας μουσικού δημιουργού, Χρήστου Λεοντή, «Καντάτα ελευθερίας».

Πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με το Ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου και τη Χορωδία Δωματίου Κοζάνης, τον Απρίλιο του 2013, στην Αίθουσα Τέχνης, υπό τη Διεύθυνση του ίδιου του συνθέτη και την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επί θητείας Γιώργου Δακή.

Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί, όπως πάντα από τις συχνότητες του “TOP CHANNEL”, την Τετάρτη 24/3/2021, στις 8 το βράδυ, παραμονή του γιορτασμού των 200 χρόνων από την κήρυξη της επανάστασης του Ελληνικού Έθνους από τον Τουρκικό ζυγό, σαν ελάχιστη ένδειξη τιμής και μνήμης στην Εθνική μας Επέτειο.

Θέλουμε να υπογραμμίσουμε τον θαυμαστό τρόπο με τον οποίο αποκαλύπτονται τα κείμενα που εναλλάσσονται στα μουσικά μέρη, με  κορυφαίο τον Θούριο του Ρήγα, μέσα από τις επιβλητικές ερμηνείες των ηθοποιών Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου και Ουρανίας Μπασλή.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, παραμονή των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, στις 8 το βράδυ, θα βρεθούμε όλοι μπροστά στους δέκτες του “TOP CHANNEL”, για να νοιώσουμε λίγο από το μεγαλείο της εθνικής μας επετείου.

Χρόνια Πολλά σ” όλες τις Ελληνίδες και σ” όλους τους Έλληνες, όπου γης.

Το Δ.Σ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test κάτω από το Δημαρχείο την Τρίτη 11 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, θα πραγματοποιήσει δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης ...