Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ευχαριστήριο προς την Ελληνική Αστυνομία

Ευχαριστήριο προς την Ελληνική Αστυνομία

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς το αστυνομικό τμήμα Αμυνταίου για το άμεσο ενδιαφέρον που επέδειξε στην εξιχνίαση του εγκλήματος της ληστείας την προηγούμενη εβδομάδα στην οικεία της γιαγιάς μου, στο Μανιάκι Φλώρινας. Η ταχύτητα αντίδρασης των αρχών σε συνδυασμό με τις ενδουπηρεσιακές πληροφορίες αποδείχθηκαν καταλυτικές όσον αφορά το αίσιο τέλος της υπόθεσης.

Θα ήθελα, επίσης, να σταθώ και στην ηθική συμπαράσταση του τμήματος ασφάλειας στη γιαγιά μου κάτι το οποίο αναδεικνύει τον ανθρώπινο χαρακτήρα της αστυνομίας και των ατόμων που την υπηρετούν. Σε μια περίοδο που η Αστυνομία βάλλεται από παντού, οφείλουμε να δημοσιοποιούμε τέτοιες συμπεριφορές και να αποτελούν τον οδηγό του σώματος.

Η Αστυνομία συμβάλλει στο μέγιστο βαθμό στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και στην αποτροπή κάθε παράνομης δραστηριότητας της ευρύτερης περιοχής. Θερμές ευχαριστίες και πάλι στο Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, το οποίο με τον επαγγελματισμό του, μας κάνει περήφανους και μας υπενθυμίζει ότι είναι δίπλα στον Πολίτη.

Με εκτίμηση,

Λαφαζανίδης Παύλος

Οικονομολόγος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εντυπωσιακή Τοιχογραφία με θέμα τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στην Εύξεινο Λέσχη Φιλώτα, δια χειρός της Daniela Nikolova- Σιδηροπούλου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εντυπωσιακή Τοιχογραφία με θέμα τον Αλέξανδρο Υψηλάντη, διαστάσεων 2.00 /4.80εκ, κοσμεί την Εύξεινο Λέσχη Φιλώτα, δια χειρός της ...