Αρχική > Πολιτική > Ευχαριστήριο μήνυμα της Καλλιόπης Σεμερτζίδου, υποψήφιας βουλευτή ΝΔ στο Νομό Κοζάνης

Ευχαριστήριο μήνυμα της Καλλιόπης Σεμερτζίδου, υποψήφιας βουλευτή ΝΔ στο Νομό Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους χιλιάδες συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Είχα την ευκαιρία στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα των 18 ημερών της προεκλογικής περιόδου να ακούσω προβλήματα, ιδέες και απόψεις και να καταθέσω τις δικές μου προτάσεις, για το παρόν και το μέλλον του τόπου μου.
Η θερμή υποδοχή και αποδοχή στο πρόσωπο μου, με κάνει πιο δυνατή και θα βρίσκομαι κοντά σας, όπως σας είχα υποσχεθεί και προεκλογικά. Μαζί θα κάνουμε αυτόν τον αγώνα.
Νιώθω κερδισμένη καθώς μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω νέους φίλους και να αποκτήσω εμπειρίες ζωής.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου βουλευτές για τον αγώνα που δώσαμε και στους νεοεκλεγέντες να ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα  τους.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και τους φίλους μου που ήταν συνεχώς δίπλα μου.
Το μεγάλο ευχαριστώ όμως ανήκει σ” όλους τους πολίτες που ψήφισαν ΝΔ και οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας για ένα καλύτερο αύριο, γιατί το αξίζουμε.
Τώρα ξεκινάμε!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πρόεδρος ΕΛΓΑ Θ. Λυκουρέντζος για τον παγετό που προκάλεσε ζημιές στη Δ. Μακεδονία: «Διαβεβαιώνω ότι θα καταβληθούν στο ακέραιο οι αποζημιώσεις που δικαιούνται οι αγρότες»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail O Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «O παγετός των τελευταίων ημερών, ο ...