Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ευχαριστήριο από Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πτολεμαΐδας προς όλους όσους στήριξαν το σχολείο

Ευχαριστήριο από Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πτολεμαΐδας προς όλους όσους στήριξαν το σχολείο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η Διεύθυνση , ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  και οι μαθητές/  μαθήτριες του  Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πτολεμαΐδας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους στήριξαν το σχολείο και χάρισαν χαμόγελα στους μαθητές και τις μαθήτριες μας.

Πιο αναλυτικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

  1. Τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης , και ιδιαιτέρως τον κο Τσαούση Παναγιώτη για την δωροεπιταγή αξίας 180ευρώ για την αγορά εκπαιδευτικών παιχνιδιών για το σχολείο μας.
  2. Το Café Baccara για την αγορά ηλεκτρικών μικροσυσκευών για την λειτουργία της εικονικής επιχείρησης καφέ του σχολείου μας
  3. Το Α΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαιδας για την προσφορά κούνιας εξωτερικού χώρου
  4. Την επιχείρηση Centro Cash &Cary και συγκεκριμένα τον κο Μπαλντατζίδη Ιωσήφ και της συζύγου του Ελπίδας για τα τρόφιμα που μας προμηθεύουν αφιλοκερδός  ενισχύοντας το εργαστήριο της αυτόνομης διαβίωσης καθώς και το εικονικό μας μπακάλικο   «οι Μπαγκαλόγατοι»
  5. Τις κυρίες από το χωριό Περδίκα που εδώ και χρόνια κατασκευάζουν υπέροχες Πασχαλινές λαμπάδες  για το σχολείο μας,  και συγκεκριμένα την κυρία Τοκμακίδου Χρυσούλα την κυρία Μαρία Λαζαρίδου και την κυρία Φωφώ  Σαββίδου
  6. Το ζαχαροπλαστείο Σιδηρόπουλος Γιώργος και ΣΙΑ ΟΕ και συγκεκριμένα τον κύριο Γιώργο και την κυρία Άρτεμης για την δημιουργία τσουρεκιών μαζί με τους μαθητές μας και  βάψιμο αυγών.
  7. Τους Αφοί Χριστίδη ΑΕΕ για το αλεύρι που μας προμήθευσε.
  8. Τέλος ευχαριστούμε θερμά την Ενορία των «Αγίων Πάντων» και το σούπερ μαρκετ Σκλαβενίτη που μας προμηθεύουν τρόφιμα και απαραίτητα πράγματα για το σχολείο μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως  έναντι των αξιόλογων και αξιέπαινων πράξεων σας και προβλέπουμε στην εθελοντική αρωγή σας και στο μέλλον.  Αυτές οι πράξεις  συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας  θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή θα πρέπει να αναδεικνύονται στην ευρύτερη  κοινωνία ευελπιστώντας ότι το παράδειγμα σας θα ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας, ώστε να έχουμε δίπλα μας περισσότερους συμπαραστάτες και αρωγούς.

 

Κ Α Λ Ο  Π Α Σ Χ Α

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πτολεμαΐδα

Δρ.Τσισμαλίδου Αναστασία

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Θωμά Ιορδάνα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team