Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ευχαριστήριο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πτολεμαΐδας σε όσους έχουν βοηθήσει με τις δωρεές τους

Ευχαριστήριο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πτολεμαΐδας σε όσους έχουν βοηθήσει με τις δωρεές τους

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙA

 ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ                                              

Η Δ/ντριαο Σύλλογος Διδασκόντων ,ο Σύλλογος Γονέων και  Κηδεμόνων  και οι μαθητές /τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πτολεμαΐδας ευχαριστούν θερμά

  • Τον Τιμονίδη Στάθη για την χορηγία –δωρεά του κρεβατιού φυσικοθεραπείας και τηςκουζινομηχανής – μίξερ για το εργαστήρι της αυτόνομης διαβίωσης ,οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον φούρνο του χωριού Περδίκα « ο Αυστραλός» και συγκεκριμένα τους ιδιοκτήτες κύριο Τιμονίδη Στάθη και τον κύριο Κουρκουτμάνο Φάνη γιατην προσφορά γλυκών, και ψωμιών που χορηγούν αφειλοκερδόςστο σχολείο μας.
  • Την εταιρεία χειροποίητων σαπουνιών «FioreDomenica»της κυρίας Τσαγγαλίδου Κυριακής και τον κύριο Τσαγγαλίδη Ηλία για την δωρεά ποντιακών λυρών (μινιατούρες ξύλινες) οι οποίες διατέθηκαν για το Bazaarμας.
  • Την κυρία Μαρία Τεντσογλίδου για την βιολογική ρίγανη σε ωραίες συσκευασίες που μας χάρισε και διατέθηκαν επίσης για το Bazaar.
  • Την εταιρεία SYSTASIτου κυρίου Μάνη Ιωάννη για τα υπέροχα κρασιά που μας χορήγησε τα οποία διατέθηκαν για το Bazaarμας.
  • Τον κύριο Μπάμπη Γιαννακό και τους συνεργάτες του που έχει φούρνο στην οδό Παυλίδη Αδαμοπούλου 8 για τους κουραμπιέδες που έφτιαξαν στο σχολείο μαζί με τα παιδιά μας.
  • Αξιοσημείωτη είναι και πρωτοβουλία της ενορίας των Αγίων Πάντων παλαιοημερολογιτών τον Πάτερ Νικόλαο και την εκκλησιαστική επιτροπή για τα τρόφιμα και τα διάφορα πράγματα που  προμήθευσαν το σχολείο μας από την επιχείρηση σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη.
  • Επίσης τον Χριστιανικό φιλανθρωπικό σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης» την πρόεδρο του συλλόγου κυρίας Γιάσογλου Κατερίναςκαθώς και το ΔΣ του συλλόγου για τα τρόφιμα που προσέφεραν στην σχολική μας μονάδα.

Σ΄αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι αξιέπαινη η πρωτοβουλία της επιχείρησηςCentrocushandcurryκαι συγκεκριμένα του κυρίου Μπαλντατζίδη Ιωσήφ και της συζύγου του κυρίας Ελπίδας για τα τρόφιμα που μας προμηθεύουν συχνά ενισχύοντας το εργαστήριο αυτόνομης διαβίωσης το εικονικό μας μπαγκάλικο                   «οι Μπαγκαλόγατοι» και την εικονική μας καφετέρια « Το Εργαστήρι», καθώς και το Marketκρεάτων σφαγεία Χαλκηδόνας του κυρίου Χατζημασούρα Κυριάκου που στεγάζεται στην επιχείρηση Cushandcurry.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι των αξιόλογων και αξιέπαινων  πράξεων σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική αρωγή σας και στο μέλλον.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή θα πρέπει να αποδεικνύονται στην ευρύτερη κοινωνία ευελπιστώντας ότι το παράδειγμα σας θα ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας, ώστε να έχουμε περισσότερους συμπαραστάτες και αρωγούς.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ

Κ Α Λ Η  Χ Ρ Ο Ν Ι Α !

Χ Ρ Ο Ν Ι Α   Π Ο Λ Λ Α !

Με εκτίμηση

Η Δ/ντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Πτολεμαΐδας

Δρ. Τσισμαλίδου Αναστασία

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Θωμά Ιορδάνα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team