Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Ευχαριστήρια επιστολή του Γ. Κασαπίδη στον ΥπΑΑΤ Μ. Βορίδη για την παραχώρηση του πρώην Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Κοζάνης στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

Ευχαριστήρια επιστολή του Γ. Κασαπίδη στον ΥπΑΑΤ Μ. Βορίδη για την παραχώρηση του πρώην Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Κοζάνης στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

  Τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μαυρουδή Βορίδη εξέφρασε με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδης Γιώργος για την παραχώρηση του πρώην Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Κοζάνης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

   Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα αξιοποιήσει την υλικοτεχνική υποδομή της εν λόγω εγκατάστασης με σκοπό την κτηνιατρική έρευνα, την επιζωοτιολογική διερεύνηση ζωοανθρωπονόσων στην περιοχή και την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών και ενημέρωσης προς τους κτηνοτρόφους, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην υποστήριξη της περαιτέρω ανάπτυξης της κτηνοτροφίας.

    Ο κ. Κασαπίδης αναφέρει πως η ανωτέρω παραχώρηση αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ειλικρινούς συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ συγχρόνως θέτει τις βάσεις για την υλοποίηση του συνολικού σχεδίου της Περιφερειακής Αρχής για την αγροτική ανάπτυξη.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη