Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εξετάστηκαν οι διαδικασίες μετεγκατάστασης Αναργύρων και Ακρινής – Στη συνάντηση φορέων της Δυτικής Μακεδονίας στο ΥΠΕΝ

Εξετάστηκαν οι διαδικασίες μετεγκατάστασης Αναργύρων και Ακρινής – Στη συνάντηση φορέων της Δυτικής Μακεδονίας στο ΥΠΕΝ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

 

Ενεργειακά και  περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής, καθώς και οι διαδικασίες των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων- μετεγκαταστάσεων Αναργύρων και Ακρινής βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/07/2018 στο  Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μεταξύ του Υπουργού κ. Γιώργου Σταθάκη και συνεργατών του, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντα, του Δημάρχου Εορδαίας κ. Σάββα Ζαμανίδη, και  των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, κ. Μίμη Δημητριάδη και κ. Θέμη Μουμουλίδη.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης σε σχετικό δελτίο Τύπου επισημαίνει ειδικότερα τα εξής:

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα  τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την  Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Συζητήθηκαν ακόμη, τα επιμέρους ενεργειακά και  περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής καθώς και η επίσπευση των διαδικασιών των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων- μετεγκαταστάσεων Αναργύρων και Ακρινής. Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα με δημιουργική διάθεση αντιμετώπισης των τρεχόντων ζητημάτων.

Με δηλωμένη τη διάθεση όλων των πλευρών για συνεχή συνεργασία στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που παρουσιάζονται εμπρός μας κάθε φορά.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team