Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ η υπομονή των ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης, ενός κλάδου που συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα «θύματα» της πανδημίας! (ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ η υπομονή των ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης, ενός κλάδου που συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα «θύματα» της πανδημίας! (ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Για την εξαθλίωση του κλάδου της Εστίασης και για την επιστρεπτέα επιδότηση ,που δεν λύνει τα συσσωρευμένα προβλήματα, μίλησε στο e-ptolemeos ο γνωστός ιδιοκτήτης ΚΑΦΕ της Πτολεμαΐδας Πέτρος Κετσετσίδης . «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για να παραμένουμε κλειστοί , η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τον κλάδο μας, που επλήγη ανεπανόρθωτα από την Πανδημία ,ενώ τα «επιστρεπτέα» δεν αποτελούν «σανίδα» σωτηρίας» επισήμανε ο κ. Κετσετσίδης , ζητώντας την «έμπρακτη» στήριξη από τους τοπικούς φορείς . Ο κ.Κετσετσίδης αναφέρθηκε στο επικρατέστερο σενάριο για άνοιγμα της εστίασης μετά το Πάσχα , αλλά και για το ενδεχόμενο λειτουργίας πριν από τις γιορτές , τονίζοντας ότι θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των κρουσμάτων και την εξέλιξη της πανδημίας , ενώ πρόσθεσε πως: » Σε κάθε περίπτωση θα φερθούμε σαν επαγγελματίες και θα τηρήσουμε όλους τους υγειονομικούς κανόνες και τα μέτρα που πρέπει. Πάντως τα τελευταία νέα λένε ότι έχουν ληφθεί αποφάσεις για την ενίσχυση του κλάδου της εστίασης, μέσω ΕΣΠΑ, ώστε να μπορέσουν τα καταστήματα να επαναλειτουργήσουν. Είδομεν !

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Συνομιλώντας με τον 20ο αιώνα» – 40 συνεντεύξεις του Γιώργου Λιάνη με σημαντικά πρόσωπα θα λάβουν «σάρκα και οστά» την Κυριακή στην Πτολεμαΐδα – Όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος για το Αμύνταιο, την Πτολεμαΐδα και την «παρακμή» της Ελλάδας σήμερα -VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Συνομιλώντας με τον 20ο αιώνα» τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του Γιώργου Λιάνη, ένα βιβλίο συλλογή σαράντα συνεντεύξεων που ...