Αρχική > Slider > Έβγαλε ειδήσεις η συνάντηση του Μ. Κεφαλογιάννη με εκπροσώπους των εργαζομένων στη ΔΕΗ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Έβγαλε ειδήσεις η συνάντηση του Μ. Κεφαλογιάννη με εκπροσώπους των εργαζομένων στη ΔΕΗ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μία σημαντική σύσκεψη με θεματολογία τα ενεργειακά, προέκυψε μετά την κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Εορδαίας. Εκμεταλλευόμενοι την παρουσία του επικεφαλής της γαλάζιας Ευρω-ομάδας Μανώλη Κεφαλογιάννη, εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Επιχείριση είχαν μία εκτενή κουβέντα μαζί του, για τις εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας, και πως θέματα που την αφορούν θα ρυθμιστούν νομοθετικά.

Συζητήθηκαν οι νομοθετικές ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν από τη Νέα Δημοκρατία στα πλαίσια του σχεδίου για τη διάσωση της ΔΕΗ, τη ρύθμιση της αγοράς ενέργειας, αλλά και την ήπια μετάβαση του λιγνιτικού κέντρου στην επόμενη αναπτυξιακή περίοδο. Μάλιστα προτάθηκε από τον κ. Κεφαλογιάννη, να γίνουν προπαρασκευαστικά νομική διερεύνηση σε επίπεδο Ευρωκοινοβουλίου. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν σε επόμενο στάδιο στην Αθήνα.

Την κουβέντα προκάλεσε ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, ενώ παρόντες ήταν και ο Παντελής Καραλευθέρης, ο Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Αντώνης Καρράς, και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Λευτέρης Αδάμ, ενώ από τον Σπάρτακο ήταν ο Γραμματέας Σάκης Μάστορας. Παρόντες επίσης οι Μπάμπης Αφέντογλου και Γιάννης Πολιτίδης.

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team