Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Έτοιμο το στέγαστρο στην βόρεια είσοδο του Μποδοσάκειου – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου

Έτοιμο το στέγαστρο στην βόρεια είσοδο του Μποδοσάκειου – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με ταχύτατους ρυθμούς υλοποιήθηκε ένα απαραίτητο συμπληρωματικό έργο στη βόρεια είσοδο (πλευρά ελικοδρομίου) του Μποδοσάκειου.

Πρόκειται για την είσοδο, από όπου εισέρχονται – για λόγους ασφαλείας – οι νεφροπαθείς και το νοσηλευτικό – ιατρικό προσωπικό.

Στον ανοικτό χώρο και την κλίμακα τοποθετήθηκαν ειδικά στέγαστρα, δαπάνης 26.000 ευρώ περίπου και διευθετήθηκε ένα σοβαρό θέμα, που προστατεύει τους εισερχόμενους αλλά και το ειδικό αναβατόριο για άτομα με προβλήματα κίνησης.

Σχετικό αίτημα είχε υποβάλει η διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Δέσποινα Καρασαββίδου και υλοποιήθηκε ταχύτατα με δαπάνη της Περιφέρειας και με το προσωπικό ενδιαφέρον του σντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, Γρηγόρη Τσιούμαρη.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Είναι καιρός να αρχίσει η μετάδοση μέσω Διαδικτύου για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Άρχισαν επιτέλους να γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας. Η πρεμιέρα έγινε στη συνεδρίαση της ...