Αρχική > Παραπολιτικά > Έτοιμο το στέγαστρο στην βόρεια είσοδο του Μποδοσάκειου – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου

Έτοιμο το στέγαστρο στην βόρεια είσοδο του Μποδοσάκειου – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με ταχύτατους ρυθμούς υλοποιήθηκε ένα απαραίτητο συμπληρωματικό έργο στη βόρεια είσοδο (πλευρά ελικοδρομίου) του Μποδοσάκειου.

Πρόκειται για την είσοδο, από όπου εισέρχονται – για λόγους ασφαλείας – οι νεφροπαθείς και το νοσηλευτικό – ιατρικό προσωπικό.

Στον ανοικτό χώρο και την κλίμακα τοποθετήθηκαν ειδικά στέγαστρα, δαπάνης 26.000 ευρώ περίπου και διευθετήθηκε ένα σοβαρό θέμα, που προστατεύει τους εισερχόμενους αλλά και το ειδικό αναβατόριο για άτομα με προβλήματα κίνησης.

Σχετικό αίτημα είχε υποβάλει η διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Δέσποινα Καρασαββίδου και υλοποιήθηκε ταχύτατα με δαπάνη της Περιφέρειας και με το προσωπικό ενδιαφέρον του σντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, Γρηγόρη Τσιούμαρη.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Λ. Ιωαννίδης: «Έχει πάνω από 4 μήνες που δημοσιεύθηκε η θετική γνωμοδότηση του ΣτΕ για την ανάπλαση του ΟΣΕ – Έχει φροντίσει να ενημερωθεί η δημοτική αρχή Κοζάνης; Ποιες είναι οι προθέσεις της;»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανάρτηση με βολές κατά της δημοτικής αρχής Κοζάνης για την πρόοδο των εργασιών αναφορικά με την μελέτη για ...