Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Έτοιμο το εκλογικό κέντρο της Ιωάννας Ανδρονικίδου – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 15 Μαΐου

Έτοιμο το εκλογικό κέντρο της Ιωάννας Ανδρονικίδου – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 15 Μαΐου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με εντατικούς ρυθμούς ξεδιπλώνει την εκλογική της καμπάνια, η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Ιωάννα Ανδρονικίδου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”.
Μετά την κατάθεση συνδυασμού και την ανακήρυξη από το πρωτοδικείο, ξεκίνησε την λειτουργία του εκλογικού της κέντρου, επί της οδού Νοσοκομείου 1 και την Παρασκευή 8.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει εγκαίνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβεί σε κατάθεση προτάσεων για διέξοδο της Εορδαίας από την κρίση και την στασιμότητα, ενώ θα δώσει άλλη διάσταση στον εκλογικό αγώνα και την αντιπαράθεση, με την εγνωσμένη εμπειρία που διαθέτει.
Η αυριανή ομιλία της Ιωάννας Ανδρονικίδου, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα ασκήσει έντονη κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις προβάλλοντας το πράγματι ανεξάρτητο προφίλ, που την κάνει πολυσυλλεκτική και πόλο έλξης όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team