Αρχική > Παραπολιτικά > Έτοιμο το εκλογικό κέντρο της Ιωάννας Ανδρονικίδου – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 15 Μαΐου

Έτοιμο το εκλογικό κέντρο της Ιωάννας Ανδρονικίδου – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 15 Μαΐου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με εντατικούς ρυθμούς ξεδιπλώνει την εκλογική της καμπάνια, η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Ιωάννα Ανδρονικίδου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”.
Μετά την κατάθεση συνδυασμού και την ανακήρυξη από το πρωτοδικείο, ξεκίνησε την λειτουργία του εκλογικού της κέντρου, επί της οδού Νοσοκομείου 1 και την Παρασκευή 8.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει εγκαίνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβεί σε κατάθεση προτάσεων για διέξοδο της Εορδαίας από την κρίση και την στασιμότητα, ενώ θα δώσει άλλη διάσταση στον εκλογικό αγώνα και την αντιπαράθεση, με την εγνωσμένη εμπειρία που διαθέτει.
Η αυριανή ομιλία της Ιωάννας Ανδρονικίδου, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα ασκήσει έντονη κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις προβάλλοντας το πράγματι ανεξάρτητο προφίλ, που την κάνει πολυσυλλεκτική και πόλο έλξης όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team