Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εθνική ανεξαρτησία και αγώνας… το μήνυμα των πολιτικών για την 25η Μαρτίου

Εθνική ανεξαρτησία και αγώνας… το μήνυμα των πολιτικών για την 25η Μαρτίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Παρουσία του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη διεξήχθησαν στην πόλη της Κοζάνης οι εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 25η Μαρτίου του 1821. 

Σε δηλώσεις τους για τα μηνύματα που εκπέμπει… και σήμερα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου τόσο ο Υπουργός Ενέργειας όσο και οι τοπικοί «άρχοντες» στάθηκαν κυρίαρχα στην εθνική ανεξαρτησία που πρέπει να αποκτήσει και πάλι -μέρες τούτες- η Ελλάδα.

«Η σημερινή επέτειος της 25ης Μαρτίου δεν έχει μόνο τυπικό χαρακτήρα. Έχει επίκαιρο και αγωνιστικό χαρακτήρα. Είναι κάλεσμα στην πατρίδα και τον λαό να αποκτήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία. Η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση. Η εθνική μας ανεξαρτησία είναι η πρόκληση και το αίτημα των καιρών για να τιμήσουμε έτσι τους μαρτυρικούς αγώνες των ηρώων της Ελληνικής επανάστασης», σχολίασε ο κ. Λαφαζάνης.

DSC_0467

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη.

» Η Ελλάδα μέσα από την επανάσταση και τη ρήξη στάθηκε όρθια και έφερε την πρόοδο και την ελευθερία και τη δημιουργία. Το ίδιο πράττουμε και στις ημέρες μας. Με ενότητα πορευόμαστε στο αύριο ώστε η θέση της Περιφέρειάς μας και της χώρας να είναι εκεί που της αξίζει», τα λόγια του κ. Καρυπίδη.

«Σήμερα, χρειάζεται η χώρα μας να βρει το δρόμο της και την ταυτότητά της. Οι μεγάλες οι κοινωνίες, οι σπουδαίοι άνθρωποι, όλοι οι Έλληνες μαζί, μπορούμε να διαμορφώσουμε μία νέα σύγχρονη Ευρωπαϊκή ταυτότητα για τη νέα Ελλάδα. Ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να έχει αρχίσει η χώρα μας τελικά να βρίσκει το ρυθμό της», σχολίασε ο κ. Ιωαννίδης.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team