Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Eθελοντική αιμοδοσία στο Δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης την Πέμπτη 11 Απριλίου

Eθελοντική αιμοδοσία στο Δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης την Πέμπτη 11 Απριλίου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ενημερωτικές συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αιμοδοτών Κοζάνης «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» στο χώρο του Δημόσιου ΙΕΚ Κοζάνης από 21-3-2019 έως 28-3-2019. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρό του Συλλόγου κο Τσαουσίδη Θεόδωρο και την κα Τσαουσίδου Κυριακή και είχε ως στόχο την ενδελεχή πληροφόρηση των σπουδαστών και των σπουδαστριών σχετικά με την σημασία αλλά και τη διαδικασία προσφοράς αίματος και μυελού των οστών στους συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη.

Tην Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 και ώρες  14:30 -18:30 στο χώρο του Δημόσιου ΙΕΚ Κοζάνης (Λεωφ. Κων. Καραμανλή 26) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Καλούμε όλους και όλες τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας από 18-65 ετών που είναι σε θέση και επιθυμούν, να επισκεφθούν το χώρο του ΙΕΚ τη συγκεκριμένη ημέρα και να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους για τους ανθρώπους που το χρειάζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας μπορείτε να επισκεφθείτε την  ιστοσελίδα του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης:   http://www.seakozanis.gr/

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team