Αρχική > Ελλάδα > Η ΕΤΕ ΔΕΗ με αφορμή τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στη Σύρο: Κυβέρνηση & Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να μεριμνήσουν για την ασφάλεια των εργαζομένων

Η ΕΤΕ ΔΕΗ με αφορμή τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στη Σύρο: Κυβέρνηση & Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να μεριμνήσουν για την ασφάλεια των εργαζομένων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 «Όπου βία πάρεστι, ουδέν ισχύει νόμος» έλεγε ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας συγγραφέας Μένανδρος κάτι που δυστυχώς τείνει να γίνει συχνό γεγονός στις μέρες μας και στον Όμιλο ΔΕΗ.

 Τα τελευταία χρόνια  βιώνουμε όλοι τις μνημονιακές πολιτικές όπου τόσο η φτωχοποίηση  όσο και τα συνεχόμενα αντιλαϊκά μέτρα έχουν καθηλώσει την ελληνική κοινωνία και την  έχουν φτάσει στα όρια της. Συνέπεια όλων αυτών είναι πολίτες και καταναλωτές να εκτονώνουν με άδικο και άλλοτε με βίαιο τρόπο την οργή τους σε τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους του Ομίλου ΔΕΗ. Πρόσφατο και θλιβερό γεγονός ήταν ο ξυλοδαρμός εργαζομένου του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο διότι καταναλωτής που δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του προς την Εταιρία θεώρησε σωστό να βιαιοπραγήσει  με  αναίτιο  και προκλητικό  τρόπο  σε συνάδελφο  που απλώς εκτελούσε  τα υπηρεσιακά του καθήκοντα.

 Δυστυχώς στο συγκεκριμένο περιστατικό είδαμε για πολλοστή φορά μερίδα των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης αντί να καταδικάσουν την βίαιη συμπεριφορά εναντίον, του συναδέλφου μας να βρίσκουν φυσιολογικό ένα τέτοιο περιστατικό απρόκλητης βίας ώστε να συντηρηθεί το αρνητικό κλίμα σε βάρος των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ.

 Η ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ επισημαίνει ότι ο ξυλοδαρμός του συναδέλφου μας στη Σύρο, καταδεικνύει για πολλοστή φορά την ανάγκη για λήψη άμεσων μέτρων προστασίας από την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ και παράλληλα η κυβέρνηση να μην αδιαφορήσει σε τέτοια φαινόμενα βίας ώστε οι εργαζόμενοι να εκτελούν τα καθήκοντά χωρίς κίνδυνο, με ασφάλεια και με νομική προστασία.

 Η ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ δηλώνει την συμπαράσταση της, στον άτυχο συνάδελφο, του εύχεται καλή ανάρρωση και θα είναι κοντά του σε ότι χρειαστεί.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team