Αρχική > Slider > Ερωτηματικά για τους σκοπούς του Συλλόγου Υψικάμινος – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Ερωτηματικά για τους σκοπούς του Συλλόγου Υψικάμινος – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Ομολογουμένως η ιδέα διοργάνωσης »ανοιξιάτικου φεστιβάλ» στην Πτολεμαΐδα από τον Σύλλογο Υψικάμινος, ήταν πολύ καλή και οι διάφορες εκδηλώσεις του στέφθηκαν με επιτυχία, με τη γενναιόδωρη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, της καταρρέουσας ΔΕΗ καθώς και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Όμως κατά την διάρκεια προχθεσινής θεατρικής παράστασης για την αείμνηστη Ελένη Παπαδάκη ακούστηκε κάτι που προκάλεσε τον προβληματισμό του πολυπληθούς κοινού. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ, καλωσορίζοντας τους προσελθόντες, αισθάνθηκε την ανάγκη να αναφερθεί στους στόχους του συλλόγου. Σαν πρώτο ανέφερε »την συμμετοχή στα κοινά» και μετά ανέφερε το δεύτερο, που είναι ο πολιτισμός.
Η παραπάνω φράση προκάλεσε αμηχανία. Αν και η συμμετοχή στα κοινά είναι υποχρέωση όλων μας, ξενίζουν αυτού του τύπου οι διακηρύξεις, αφού υποτίθεται ότι άλλο είναι το έργο ενός πολιτιστικού συλλόγου.
Οι πονηρεμένοι ήδη γνωρίζουν πως η πλειοψηφία των εθελοντών του φεστιβάλ ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, από τον οποίο προέρχεται και ο εμπνευστής του φεστιβάλ Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης. Αυτό όμως δε λέει τίποτα από μόνο του. Το τι πραγματικά συμβαίνει, θα φανεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team