Αρχική > Slider > Στη Δυτική Μακεδονία ο Υφυπ. Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος

Στη Δυτική Μακεδονία ο Υφυπ. Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τη Δυτική Μακεδονία επισκέπτεται ο Υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων,  Τάσος Πετρόπουλος, την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr»..

Ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη την Δευτέρα τα Γρεβενά, ενώ οι πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr» αναφέρουν ότι ο κ. Πετρόπουλος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην ακριτική περιφέρειά μας θα πραγματοποιήσει και ιδιωτική επίσκεψη με την οικογένειά του στην Φλώρινα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Πετρόπουλου στα Γρεβενά βρίσκεται ακόμα σε στάδιο κατάρτισης και σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που επιβεβαίωσαν την είδηση του «e-ptolemeos.gr», θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες.

Εκπρόσωποι εργαζομένων και συνταξιούχων που πληροφορήθηκαν ωστόσο ότι βρίσκεται στα σκαριά η επίσκεψη του αρμόδιου Υφυπουργού για θέματα κοινωνικής ασφάλισης ετοιμάζονται ήδη να συναντηθούν μαζί του, για του θέσουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το ΕΦΚΑ, καθώς και ζητήματα που αφορούν στην μεγάλη καθυστέρηση  στην καταβολή των εφάπαξ αποζημιώσεων.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη