Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Έρχεται καταιγίδα στο θέμα του Πανεπιστημίου της Φλώρινας

Έρχεται καταιγίδα στο θέμα του Πανεπιστημίου της Φλώρινας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Είναι πια ολοφάνερο. Η εμφανής απουσία περιφερειακής συνείδησης από τα κέντρα εξουσίας, η κινητικότητα και τα προειδοποιητικά γραπτά των καθηγητών, συγκλίνουν στο ότι κάτι ύποπτο μεθοδεύεται, σε βάρος και πάλι του τόπου μας. Δεν είναι απλά καμπανάκια κινδύνου για μία ακόμη απώλεια στρατηγικού χαρακτήρα για τον τόπο, αλλά καμπάνες που χτυπούν πένθιμα για μια Φλώρινα που πεθαίνει!

Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» καθηγητές, σίγουρα γνωρίζουν κάτι περισσότερο, προειδοποιούν και κάνουν σχεδόν έκκληση για… αντίδραση στους φορείς του τόπου μας. Το άκουσα σαν κραυγή αγωνίας στα κείμενα της κ. Σοφίας Ηλιάδου – Τάχου και του κ. Θωίδη, που πρόσφατα δημοσιεύτηκαν, και το είδα στο γεμάτο απόγνωση και αγωνία βλέμμα της κ. Σπύρτου.

Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Η Φλώρινα δεν έχει κανένα περιθώριο πια για άλλες απώλειες. Το Βαλκανικών… πέταξε. Ο κάθετος άξονας δεν έγινε ποτέ. Ο Στρατός αποτελεί είδος υπό εξαφάνιση. Πρόσφατα, «κηδέψαμε» τη δημόσια ΔΕΗ… μόνο της Φλώρινας. Για όλα τα παραπάνω «δεν άνοιξε μύτη».

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team