Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Επιτυχία του Γυμνασίου Αναρράχης – Εμπορίου στο Διαγωνισμό Ορθογραφίας Κοζάνης

Επιτυχία του Γυμνασίου Αναρράχης – Εμπορίου στο Διαγωνισμό Ορθογραφίας Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 έλαβε χώρα στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης ο 3ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ γυμνασίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φιλολόγων Κοζάνης. Η συμμετοχή των μαθητών ήταν φέτος εντυπωσιακή. Το αμφιθέατρο ήταν γεμάτο, η ατμόσφαιρα εορταστική, το ενδιαφέρον πολύ αυξημένο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τη διεξαγωγή μιας τόσο επωφελούς δράσης που κινητοποίησε μεγάλο αριθμό μαθητών.

Για πρώτη φορά συγκροτήθηκε το τελευταίο πενθήμερο πριν την εκδήλωση μια ομάδα μαθητών από το γυμνάσιο Αναρράχης – Εμπορίου υπό την επίβλεψη της φιλολόγου Τσιραμπίδου Αγγελικής με σκοπό τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Πρόκειται για 8 μαθητές (Βασιλειάδου Δέσποινα, Βελίδου Δέσποινα, Βλάχου Γεωργία, Κωτσίδης Λάζαρος, Λούσιος Αναστάσιος, Μπεσπάρα Νικολέτα, Σιακάτη Σοφία, Σιαπαλίδου Αργυρώ). Πέρασαν στον τελικό των 20 με πολύ καλή προσπάθεια οι 4: Βασιλειάδου Δέσποινα, Βλάχου Γεωργία, Λούσιος Αναστάσιος, Κωτσίδης Λάζαρος. Τελικά, προκρίθηκαν στην τελική δεκάδα με εξαίρετες επιδόσεις οι Κωτσίδης Λάζαρος (5η θέση) και Βλάχου Γεωργία (3η θέση). Ήταν ομολογουμένως μια πολύ ωφέλιμη και δημιουργική εμπειρία, όπως κατέθεσε όλη η ομάδα στον απολογισμό της. Ακόμη και τις δυσκολίες τις αντιμετώπισαν με ψυχραιμία και ωριμότητα, ενώ ήταν συγκινητική η ενότητα και η αλληλεγγύη με το σύνολο των συμμετεχόντων. Τις επιτυχίες τις πανηγύρισαν με πολλή χαρά και ομαδικό πνεύμα.

Ως σύλλογος διδασκόντων του γυμνασίου συγχαίρουμε όλους τους μαθητές ανεξαιρέτως για την προσπάθεια που κατέβαλαν, για την προθυμία και πρωτίστως για το ήθος που επέδειξαν. Ευχόμαστε ιδιαιτέρως καλή επιτυχία στους δύο μαθητές που προκρίθηκαν στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Μακεδονίας που θα διεξαχθή την Άνοιξη του 2019 μεταξύ των νικητών των όμορων νομών (Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας).

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team