Αρχική > Slider > Επιτυχία η εγκατάσταση των προσφύγων σε ξενοδοχεία; – Συναντήθηκαν Βίτσας και Καρυπίδης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Επιτυχία η εγκατάσταση των προσφύγων σε ξενοδοχεία; – Συναντήθηκαν Βίτσας και Καρυπίδης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Επιτυχής κρίθηκε η συνάντηση του Θεόδωρου Καρυπίδη με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα για το προσφυγικό και την εγκατάσταση προσφύγων στη Δυτική Μακεδονία.
Οριστικοποιήθηκε ότι δεν θα έρθει στο στρατόπεδο «Μιλτιάδη Πόρτη» στη Νεάπολη Βοΐου, κανένας πρόσφυγας. Παράλληλα, όπως είχε δεσμευτεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο πριν από λίγες ημέρες, μετά και τη συνεχή διαβούλευση με τους ξενοδόχους, ο Περιφερειάρχης κατέθεσε στον Υπουργό πλήρη φάκελο με τις εννιά ξενοδοχειακές μονάδες του ορεινού όγκου Γρεβενών, που είναι διαθέσιμες να δεχτούν πρόσφυγες, πρόταση που έγινε άμεσα αποδεκτή από τον κ. Βίτσα.
Δεν ξέρω γιατί θεωρείται επιτυχία, να καταδικάσουμε το μηδενικό τουριστικό προϊόν της Δυτικής Μακεδονίας να μείνει μηδενικό. Εδώ προσπαθούμε να φέρουμε κόσμο στην Περιφέρεια μας με τα χίλια ζόρια, πληρώνουμε αδρά μάλιστα γι” αυτό. Και στο καπάκι, δεσμεύουμε τα ξενοδοχεία μας με πρόσφυγες.
Δεν ξέρω αν είναι επιτυχία να φροντίζουμε να γεμίζουν τα ξενοδοχεία με πρόσφυγες. Θα ήταν σίγουρα επιτυχία να γεμίζαμε τα ξενοδοχεία με τουρίστες. Πάντως όπως εξελίσσονται τα πράγματα, είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κυβέρνηση, Κάτοικοι  της Νεάπολης και Ξενοδόχοι.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…    

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team