Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Με επιτυχία το διήμερο σεμινάριο με θέμα «Εξωδικαστικός Συμβιβασμός» στην Κοζάνη

Με επιτυχία το διήμερο σεμινάριο με θέμα «Εξωδικαστικός Συμβιβασμός» στην Κοζάνη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο σεμινάριο Παρασκευή 03 Νοεμβρίου και Σάββατο 04 Νοεμβρίου 2017 με θέμα «Εξωδικαστικός Συμβιβασμός» που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη με εισηγητή τον κ. Μιχαλόπουλο Παναγιώτη – Οικονομολόγο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων.

Τον εισηγητή προλόγισε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρακάσης Εμμανουήλ και αναφέρθηκε στη σημασία του σεμιναρίου για την διευθέτηση των συνολικών χρεών των επιχειρήσεων και για τα προβλήματα που προέκυψαν από τη μέχρι τώρα εφαρμογή της πλατφόρμας του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Στην εισήγησή του ο κ. Μιχαλόπουλος αναφέρθηκε στον νόμο, στις διαδικασίες συλλογής πληροφοριών και δικαιολογητικών, στο επιχειρησιακό σχέδιο για απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία, στη μελέτη βιωσιμότητας – ποιους αφορά, πως αξιολογείται, στις τεχνικές αύξησης πιθανοτήτων συμβιβασμού-αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας, στη σύνταξη πρότασης, αναδιάρθρωσης/ρύθμισης και στις τεχνικές διαπραγμάτευσης.

Σε κάθε ενότητα υποβαλλόταν από τους παρευρισκόμενους ερωτήματα και δινόταν απαντήσεις και επεξηγήσεις σε πολλά ζητήματα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team