Αρχική > Αθλητικά > Επιτυχίες για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Επιτυχίες για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Δύο επιτυχίες είχα το τελευταίο διάστημα ο Ο.Α. Πτολεμαΐδας.  Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής της  Μαυρίδης Δημήτριος παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, κατάφερε να πάρει την 3η θέση σε επίσημους βαθμολογούμενους αγώνες, Κεντροδυτικής Μακεδονίας,  που έγιναν στο Λιτόχωρο Πιερίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο αθλητής της Πτολεμαΐδας αγωνίστηκε στην κατηγορία 12 ετών  ( στην ίδια κατηγορία θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ) και είναι ένας από τους ανερχόμενους αθλητές του τένις.

15491450_1761417047517506_289325963_o

Επίσης το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι αγώνες τένις, κατηγορίας  MASTER  ΚεντροδυτικήςΜακεδονίας, όπου συμμετείχαν οι τέσσερις καλύτεροι αθλητές  κάθε κατηγορίας που πραγματοποιήθηκαν στην Νάουσα Ημαθίας .
Ο αθλητής Αλέξανδρος Παντελίδης του Ο.Α. Πτολεμαΐδας κατάφερε και νίκησε ,όλους τους αντιπάλους του στην κατηγορία αγόρια κάτω τον 12 ετών και πήρε την πρώτη θέση και το κύπελο.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.