Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Με επιτυχία ο χορός της ακαδημίας «Ατρόμητος Πτολεμαΐδας»

Με επιτυχία ο χορός της ακαδημίας «Ατρόμητος Πτολεμαΐδας»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος  η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας και ο ετήσιος χορός του.

Σε αυτόν έγιναν και οι βραβεύσεις του Τμήματος Μίνι και του προπονητή τους Κώστα Μαργιορίδη που κατέκτησε πέρσι το κύπελλο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης με την απονομή να κάνει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φώτης Φολτοπούλος, των μελών της Ακαδημίας που περάσαν στα Πανεπιστήμια (Μίγγος Αντώνης, Πασχαλίδης Γεώργιος, Κωνσταντίνου Παρασκευή-Σεβαστή, Γαβριηλίδης Στάθης, Αγγελίδης Ξενοφών, Παναγιώτου Παναγιώτης, Πετμεζάς Γιώργος, Τριανταφυλλίδης Νίκος, Αντωνόπουλος Παύλος, Χατζηπαναγιωτίδου Ειρήνη, Χατζηπαναγιωτίδης Δήμος, Ξανθόπουλος Άγγελος), , και τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης , του Συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Εορδαίας, για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν στην περιοχή , και την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Εορδαίας Λάκης Καίδης,  τις ομάδες του Μακεδονικού Φούφα και του Εορδαϊκού για τη παρουσία τους στη Γ΄ Εθνική. Ο πρόεδρος του Εορδαϊκού Σάββας Λιάμης έλειπε και στο Δημήτρη Χάιτα βασικού χρηματοδότη του Μακεδονικού Φούφα τη βράβευση έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Δημήτρης Καρακασίδης.

Τα φλουριά ήταν 6 για κάθε κατηγορία και τα κέρδισαν, στα προ μίνι ο Σίσκος Λάζαρος, στο προπαιδικο ο Κόλλιας Κωνσταντίνος ,στο παιδικό ο Αβραμίδης Θεοφάνης, ενώ στις άλλες τρεις κατηγορίες δεν βρέθηκε το φλουρί και θα  γίνει νέα κλήρωση στην Ακαδημία.

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, ο αντιδήμαρχος Λάκης Καίδης , ο περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Δημήτρης Καρακασίδης, ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης Φολτόπουλος Φώτης και  Χρήστος Σάββας αντίστοιχα, το μέλος της Ε.Π.Σ.  Δημήτρης  Φραντζοπουλος, και το μέλος της ΕΠΣ Φλώρινας Μήγκος Στέφανος.

 

Η ακαδημία του Ατρομήτου όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι φροντίζει να δημιουργεί σωστούς ανθρώπους πρώτα και μετά σωστούς αθλητές και όπως λένε και οι ιδιοκτήτες του Αφοί Κωνσταντίνου Διονύσης και Δημήτρης στόχος τους είναι  να το κάνουν για πολλά χρόνια ακόμα και για αυτό φροντίζουν να τους παρέχουν τις καλύτερες εγκαταστάσεις και ανέσεις για προπόνηση.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.