Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Επίθεση του Κινήματος Αλλαγής κατά Θ. Καρυπίδη: «Συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα – Εξασφάλισε άφεση αμαρτιών από τον Αμβρόσιο»

Επίθεση του Κινήματος Αλλαγής κατά Θ. Καρυπίδη: «Συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα – Εξασφάλισε άφεση αμαρτιών από τον Αμβρόσιο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Tο επίσημο πρωτόκολλο της δεύτερης και τελικής ψηφοφορίας για τη Συνταγματική αναθεώρηση από όπου προκύπτουν οι προς αναθεώρηση διατάξεις που δύναται να ρυθμίσει η επόμενη Βουλή μέσα στις οποίες φυσικά συμπεριλαμβάνεται και το σχετικό με τα νερά και την ενέργεια άρθρο 21 με τις ψήφους και του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως φαίνεται καθαρά στο πρωτόκολλο από τις μείζονος σημασίας διατάξεις πλειοψηφία άνω των 180 ψήφων συγκέντρωσαν πρακτικά μόνο δυο. Η σχετική με τη νομοθεσία περί ευθύνης υπουργών και η αντίστοιχη περί μη διάλυσης της Βουλής λόγω της εκλογής ΠτΔ.

Αυτά είναι γνωστά σε όλους εκτός από τον κ Καρυπίδη που συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα και κυρίως συνειδητά. Φαίνεται ότι ο περιφερειάρχης εξασφάλισε άφεση αμαρτιών από τον Αμβρόσιο και εξακολουθεί να λέει ψέματα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Στις 26 Μαΐου όμως δεν θα τον κρίνει κανένας Αμβρόσιος για τα ψέματα του αλλά οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και η κρίση τους θα είναι αμείλικτη.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 1269 νέα κρούσματα σήμερα Κυριακή – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Από το Σαββατοκύριακο τα 7 από τα 9 κρούσματα της Εορδαίας που δόθηκαν στη ...