Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Επίθεση του Κινήματος Αλλαγής κατά Θ. Καρυπίδη: «Συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα – Εξασφάλισε άφεση αμαρτιών από τον Αμβρόσιο»

Επίθεση του Κινήματος Αλλαγής κατά Θ. Καρυπίδη: «Συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα – Εξασφάλισε άφεση αμαρτιών από τον Αμβρόσιο»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Tο επίσημο πρωτόκολλο της δεύτερης και τελικής ψηφοφορίας για τη Συνταγματική αναθεώρηση από όπου προκύπτουν οι προς αναθεώρηση διατάξεις που δύναται να ρυθμίσει η επόμενη Βουλή μέσα στις οποίες φυσικά συμπεριλαμβάνεται και το σχετικό με τα νερά και την ενέργεια άρθρο 21 με τις ψήφους και του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως φαίνεται καθαρά στο πρωτόκολλο από τις μείζονος σημασίας διατάξεις πλειοψηφία άνω των 180 ψήφων συγκέντρωσαν πρακτικά μόνο δυο. Η σχετική με τη νομοθεσία περί ευθύνης υπουργών και η αντίστοιχη περί μη διάλυσης της Βουλής λόγω της εκλογής ΠτΔ.

Αυτά είναι γνωστά σε όλους εκτός από τον κ Καρυπίδη που συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα και κυρίως συνειδητά. Φαίνεται ότι ο περιφερειάρχης εξασφάλισε άφεση αμαρτιών από τον Αμβρόσιο και εξακολουθεί να λέει ψέματα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Στις 26 Μαΐου όμως δεν θα τον κρίνει κανένας Αμβρόσιος για τα ψέματα του αλλά οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και η κρίση τους θα είναι αμείλικτη.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team