Αρχική > Παραπολιτικά > Επιτέλους …τέλος για τον χρωματισμό στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 21 Αυγούστου

Επιτέλους …τέλος για τον χρωματισμό στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 21 Αυγούστου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μετά από περίπου τριετή περίοδο απραξίας, με τα χρήματα να “μουχλιάζουν” στα ταμεία, προχωρεί το θέμα εξωτερικού χρωματισμού στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Σήμερα Τετάρτη, στην τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου περιφερειακού συμβουλίου, με αριθμό 46 στην ημερήσια διάταξη, υπάρχει θέμα «έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας για το έργο «Ανακαίνιση εξωτερικών χρωματισμών του Νοσοκομείου».

Εισηγητής του θέματος είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Πλακεντάς.

Θετική η παραπάνω εξέλιξη, όμως θα πρέπει να συστήσουμε στο νέο περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη αλλά και στο νέο Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, να δουν επειγόντως, το θέμα των εσωτερικών συντηρήσεων του Μποδοσάκειου.

Έχει να συντηρηθεί από την κατασκευή του πριν 25 χρόνια και η κατάσταση είναι απελπιστική έως άθλια, στα υδραυλικά ηλεκτρολογικά, δωμάτια, χειρουργεία κλπ.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team